ΓΙΑ ΤΑ «ΡΟΜΑ» ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ… ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ! ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΞΟΥΝ! 

Τα… υγειονομικά πρωτόκολλα του Μητσοτάκη ισχύουν για τους πολλούς, αλλά όχι για όλους. Δεν ισχύουν για τις κάθε λογής «μειονότητες»! Για τα «προσφυγάκια», για τα «Ρομά», για τους αναρχοκομμουνιστές και λοιπούς… 

Το Σάββατο το βράδυ, λοιπόν, κάτοικοι της οδού Χαλκιδικής στην Χαλκίδα, έκαναν αλλεπάλληλες καταγγελίες για διατάραξη κοινής ησυχίας και δυνατή μουσική σε συγκεκριμένη οικία, όπου διαμένουν «Ρομά».
Αστυνομικοί έσπευσαν αρκετές φορές στο σημείο ώστε να κάνουν  συστάσεις, όμως οι «ευπαθείς» δεν συμμορφώνονταν και ξανάνοιγαν τη μουσική, μόλις αποχωρούσαν οι αστυνομικοί.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί επέμειναν, αλλά η… υπομονή των «Ρομά» εξαντλήθηκε και γύρω στις 2.30 τα ξημερώματα, υποδέχτηκαν με… πέτρες και… καρέκλες περιπολικό που πήγε για ακόμα μια φορά στο σημείο και τους… ενόχλησε.
Οι αστυνομικοί αποχώρησαν κακήν – κακώς από το σημείο και δεν ξαναφάνηκαν.

Κι όσοι περίοικοι ψήφισαν… Μωυσή για να επιβληθεί επιτέλους… νόμος και τάξη στη χώρα, ας… ρουφήξουν τ’ αυγό τους! Δεν ήξεραν, δε ρώταγαν;