ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΗΤΗΣ-ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΔΕ ΡΩΤΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΡΩΣΣΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΟ;

Αναρωτηθήκαμε επανειλημμένως γιατί η κυβέρνηση και τα κόμματα της «αντιπολίτευσης» (και ειδικά το υποτιθέμενο… «κόμμα του Πούτιν», του τσαρλατάνου Βελόπουλου) κάνουν το κορόιδο σχετικά με το ρωσσικό εμβόλιο, το οποίο είναι δοκιμασμένο, εγκεκριμένο και απολύτως ασφαλές και δώσαμε τις δέουσες εξηγήσεις.

Θα διευρύνουμε το ερώτημά μας και για τους… «ανεξάρτητους» και… «αδέσμευτους» αλήτες-ρουφιάνους-δημοσιογράφους: τόσοι και τόσα κυβερνητικά στελέχη, στελέχη των κομμάτων της «αντιπολίτευσης», «ειδικοί» καθηγητάδες και «λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις» εμφανίζονται καθημερινά στα κανάλια και δίνουν συνεντεύξεις στα υπόλοιπα ΜΜΕ. Ούτε ένας δεν έχει ερωτηθεί για το ρωσσικό εμβόλιο και για ποιο λόγο δεν το παραγγέλνει η Ελλάδα, για να σωθεί ο κοσμάκης απ’ τον κορωνοϊό κι από το lockdown! Γιατί άραγε;

Μήπως γιατί έχει πέσει «γραμμή» από τους ολιγάρχες των ΜΜΕ («αμερικανάκια» και «γερμανάκια»!), να κάνουν όλοι τους ανήξερους ακόμα και για την ύπαρξη του ρωσσικού εμβολίου; Μια «γραμμή» πάντως, που τηρείται πιστά, απ’ όλους ανεξαιρέτως τους δήθεν… έγκριτους και… αποκαλυπτικούς αλήτες-ρουφιάνους!