ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΜΕ ΤΑ ΤΕΣΤ! ΙΔΟΥ ΠΩΣ ΟΙ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ!

Υπάρχει ένα «κόλπο», το οποίο εφαρμόζουν οι σχιζοφρενείς της καραντίνας, για να ανεβοκατεβάζουν τα κρούσματα, αναλόγως με τις επιδιώξεις τους και τις εντολές που έχουν πάρει από τους διεθνείς τους αφέντες!

«Από τις 6500 τον Ιούνιο φτάσαμε στα 30.000 τεστ κάθε μέρα σήμερα», δήλωσε προ ημερών ο υφυπουργός Υγείας της χούντας, Κοντοζαμάνης! Τι εννοεί ο «ποιητής»;

Το «παιχνίδι» με τα κρούσματα είναι πολύ απλό: λίγα τεστ, λίγα κρούσματα. Πολλά τεστ, πολλά κρούσματα.

Τον Σεπτέμβριο, όταν δεν είχε ‘ρθει ακόμα η ώρα του lockdown, ο Μητσοτάκης είχε δώσει εντολή να γίνονται λίγα τεστ – και κανένα σ’ όσους Έλληνες και ξένους τουρίστες επέστρεφαν από τα νησιά με τα καράβια!

Τις τελευταίες μέρες, που έπεσε «σύρμα» από Μέρκελ, Μακρόν και ΣΙΑ, έδωσε εντολή να γίνονται πολλά τεστ. Για να φαίνονται αυξημένα τα κρούσματα, να τρομοκρατηθεί ο κόσμος και να δεχτεί αδιαμαρτύρητα το lockdown.

Για τις επόμενες μέρες, η εντολή είναι να γίνουν ακόμα περισσότερα τεστ, ώστε να φτάσουν τα νέα κρούσματα στις 3 ή και στις 4 χιλιάδες ημερησίως, για να πει ο κόσμος ότι καλώς επιβλήθηκε το lockdown.

Μετά από 10 -15 μέρες, τα τεστ θα λιγοστέψουν, για να πέσει ο αριθμός των κρουσμάτων και να πει ο κόσμος ότι… απέδωσαν τα μέτρα του Μητσοτάκη!

Μόλις θα πλησιάζει η 30η Νοεμβρίου -που υποτίθεται πως είναι η καταληκτική ημερομηνία του lockdown- θα αυξηθούν ξαφνικά τα τεστ -άρα και τα νέα κρούσματα- για να μπορέσει ο Μητσοτάκης να παρατείνει τα μέτρα για έναν ακόμα μήνα!

Μέχρι την 30η Δεκεμβρίου, για να συμπεριλαμβάνονται και τα Χριστούγεννα, τα οποία είχε υποσχεθεί στους διεθνείς του αφέντες ότι θα καταργήσει! Όπως κατήργησε και τον εορτασμό του Πάσχα!

Τονίζοντας, ότι μόνο αυτός μπορεί να το κάνει! Γιατί αν ήταν ο Τσίπρας στην εξουσία δε θα τολμούσε να απαγορεύσει τους εορτασμούς, για να μην πει ο κόσμος ότι «οι άθεοι κομμουνιστές μας κλείνουν τις εκκλησίες».

Τέλος, ενώ μετά τις 30 Νοεμβρίου τα κρούσματα θα πέφτουν (με τα λιγότερα τεστ), μια βδομάδα πριν τα Χριστούγεννα θα δοθεί εντολή Μητσοτάκη για περισσότερα τεστ, ώστε να αυξηθούν και πάλι τα νέα κρούσματα και να πει ο κόσμος, πως καλώς απαγόρευσε τα Χριστούγεννα ο Μητσοτάκης και… σωθήκαμε!

Και το “παιχνίδι” αυτό θα συνεχίζεται μέχρι τον Ιούνιο! Γιατί τότε θα τελειώσει το lockdown!