ΦΑΚΕΛΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΥ-ΜΑΝΟΥ: ΔΕΝ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ!

Όπως βλέπουμε, η Αστυνομία εξιχνιάζει αβέρτα τους φόνους, ακόμα και τους πιο δύσκολους, με τα λιγότερα στοιχεία, έστω και με κάποια καθυστέρηση, χρησιμοποιώντας βεβαίως τα σύγχρονα μέσα (DNA, κάμερες κ.λπ.). Μόνο μια διπλή δολοφονία δεν εξιχνιάζει: του Γιώργου και του Μάνου!

Εφτά ολόκληρα χρόνια έχουν περάσει από την αποφράδα εκείνη μέρα, κι ακόμα τίποτα! Ουδέν νεώτερον! Είναι προφανές, πως κανένας δεν ψάχνει τους δολοφόνους. Και δεν τους ψάχνουν γιατί τους ξέρουν! Όχι βέβαια οι αστυνομικοί που ασχολήθηκαν με την υπόθεση και τους οποίους «συμβούλεψαν» κάποιοι να την βάλουν στο αρχείο, αλλά αυτοί που διατάζουν τους αστυνομικούς, οι εκάστοτε καθεστωτικοί!

Κι όχι μόνο δεν τους ψάχνουν επειδή τους ξέρουν, αλλά κι από φόβο πως αν ξετυλιχτεί το κουβάρι του εγκλήματος, θα αποκαλυφθεί πως αυτοί έδωσαν την εντολή της διπλής –και παραλίγο τριπλής και τετραπλής!- δολοφονίας, για να «ξεμπερδεύουν» μία κι έξω με την Χρυσή Αυγή!

Όμως, ας μη χαίρονται! Θα’ ρθει ο καιρός που θα γυρίσει ο τροχός! Και τότε όλοι αυτοί που έδωσαν την εντολή της δολοφονίας κι αυτοί που την εκτέλεσαν, θα πληρώσουν για το έγκλημά τους, με το ίδιο νόμισμα. Τότε θ’ αγαλλιάσουν οι ψυχές του Γιώργου και του Μάνου!