Γ. ΤΡΑΓΚΑΣ: Ο «ΓΕΡΜΑΝΟΣ» ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗ ΖΩΝΗ ΤΟΥ ΛΥΚΟΦΩΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ LOCKDOWN

Ο Τζο Μπάιντεν προηγείται στις ΗΠΑ αλλά το «κόκκινο μήνυμα», η ευρεία λαϊκή υποστήριξη στον Ντόναλντ Τραμπ, απέδειξε ότι η μισή Αμερική έστειλε συγκλονιστικό μήνυμα υπέρ της οικονομίας, υπέρ της ελευθερίας και κατά του συστήματος που θέλει τους πολλούς κλειδωμένος και θυμωμένους. Εάν κερδίσει ο κύριος Μπάιντεν, όπως λένε οι αναλυτές, θα είναι με δύο εκλέκτορες διαφορά, δηλαδή με τη μικρότερη πλειοψηφία στην ιστορία των ΗΠΑ.

Έφτασαν στο σημείο οι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ να παραδέχονται χθες ότι αναμφισβήτητα είναι μια ισχυρή προσωπικότητα, πολύ σκληρή για να πεθάνει. Έφτασαν να λένε, όσοι τον χλεύαζαν τις προηγούμενες ημέρες, ότι πράγματι το βαθύ κράτος στην Αμερική, οι δισεκατομμυριούχοι και τα αφεντικά της Silicon Valley, είχαν εγκαταλείψει τον Αμερικανικό λαό και δεν έκαναν τίποτα ούτε τα τέσσερα τελευταία χρόνια της θητείας του Μπάιντεν για να τον φέρουν κοντά τους. Χρειάστηκε ο κορονοϊός, οι καθημερινές λυσσώδεις επιθέσεις από όλο το σύστημα, για να φέρουν τον κύριο Μπάιντεν πιο κοντά στην εξουσία.

Το «παιχνίδι» δεν έχει τελειώσει ακόμη. Και όπως λένε, το αποτέλεσμα θα κριθεί στα δικαστήρια. Τελικά ο Πρόεδρος Τραμπ έχασε το Ουισκόνσιν για 20.000 ψήφους και ζητά να γίνει ξανά καταμέτρηση των ψήφων. Ο Λευκός Οίκος ισχυρίζεται ότι ξαφνικά εισέβαλε ένα «μπλε κύμα» εκατοντάδων χιλιάδων επιστολικών ψήφων που άλλαξε την πορεία των αποτελεσμάτων. Μάλιστα ο Λευκός Οίκος μιλάει για «τσουβάλια» ψήφων που μπήκαν ξαφνικά στην καταμέτρηση.

Η Αμερική είναι έντονα διχασμένη και θα πρέπει να καταβάλει μεγάλες προσπάθειες ο νέος Πρόεδρος, όποιος και να είναι για να την ενώσει. Όπως αναφέρουν πληροφορίες που διαρρέουν από την Αμερική, σε περίπτωση εκλογής του κυρίου Μπάιντεν, ο Δημοκρατικός νέος Πρόεδρος δεν προτίθεται να αναλάβει ουδεμία πρωτοβουλία εναντίον της Τουρκίας, πρωτοβουλία που θα τη φέρει πιο κοντά με την Ρωσία και την Τεχεράνη. Όπως αντιλαμβάνεστε, η μικρή πατρίδα μας εισέρχεται στη ζώνη του λυκόφωτος, ενώ στην Αμερική έχουμε επί τρεις τουλάχιστον μήνες πολιτική αβεβαιότητα και κενό εξουσίας. Οι προωθούντες και πανηγυρίζοντες εδώ στην Αθήνα για επικράτηση του κυρίου Μπάιντεν, δολίως ή ανοήτως σπρώχνουν τα πράγματα προς θερμό επεισόδιο και διανομή του Αιγαίου υπέρ της Τουρκίας.

Χθες το βράδυ, η αδελφή του Πρωθυπουργού, πρώην υπουργός Εξωτερικών, Ντόρα Μπακογιάννη, εξέφρασε αφενός τα αισθήματά της υπέρ του κυρίου…

Διαβάστε περισσότερα στο crashonline.gr…