Γ. ΤΡΑΓΚΑΣ: Η ΜΙΣΗ ΑΜΕΡΙΚΗ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΡΟΥΣΕ ΜΑΣΚΑ 

Η μάχη στην Αμερική μέχρι στιγμής παρά τις δημοσκοπήσεις, παρά τη λυσσαλέα επίθεση όλων των μέσων ενημέρωσης εναντίον του προέδρου Τραμπ, παρά τον covid19, είναι στήθος με στήθος.

Ο Προέδρος Τραμπ αποδεικνύεται πολύ σκληρός για να πεθάνει. Τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα δείχνουν ότι κερδίζει όλες τις κρίσιμες πολιτείες. Με το σύνθημα «θέλουμε πίσω τη ζωή μας», «δεν θέλουμε να ζούμε σε υπόγεια», και «δεν μπορεί ένας ιός γρίπης να καθορίζει το μέλλον και την κανονικότητα της ζωής των ανθρώπων», φαίνεται μέχρι στιγμής ότι έχει ισχυρό προβάδισμα έναντι του Τζο Μπάιντεν. Οι δημοσκόποι έπεσαν για μια ακόμη φορά έξω στην περίπτωση του δημοφιλέστατου στην Αμερική Ντόναλντ Τραμπ. Του επιτέθηκαν με λύσσα. Του είπαν ότι ευθύνεται για τους θανάτους από τον κορονοϊό. Επιχείρησαν να τον γελοιοποιήσουν. Δέχτηκε επιθέσεις από όλες τις εχθρικές προς την Αμερική κυβερνήσεις, όπως η κινεζική, η γερμανική και άλλες. Παρόλα αυτά δίνει μάχη ψήφο με ψήφο και την τελευταία ώρα έχουν ανατραπεί υπέρ του Αμερικανού Προέδρου όλα τα αποτελέσματα στις αμφίρροπες πολιτείες. Είναι μπροστά στη Φλόριντα, στο Τέξας, στο Οχάιο, στην Αϊόβα, στην Πενσυλβάνια. Όλα δείχνουν ότι οι Ρεπουμπλικάνοι κερδίζουν τη Γερουσία ενώ οι Δημοκρατικοί παίρνουν το Κογκρέσο. Φυσικά υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα για να ξεκαθαρίσει το αποτέλεσμα και να δούμε ποιος τελικά κερδίζει. Μέχρι στιγμής οι δύο υποψήφιοι δεν έχουν προβεί σε επίσημες δηλώσεις. Γεγονός είναι ότι ο εκλογικός χάρτης στις ΗΠΑ, όπως δείχνουν όλα τα αμερικανικά δίκτυα βάφτηκε έντονα κόκκινος.

Οι φίλοι μου στη Φλόριντα μου έλεγαν ότι υπάρχει ένα γιγαντιαίο φιλοτραμπικό τσουνάμι που δεν μιλάει και δεν λέει την άποψή του στους δημοσκόπους. Το εκπληκτικό είναι ότι οι Ισπανόφωνοι, οι εργαζόμενοι, αυτοί που έχασαν τις δουλειές από τα περιοριστικά μέτρα από τον κορονοϊό ψήφισαν στη Φλόριντα Τραμπ, γιατί ο Αμερικανός Πρόεδρος είναι εναντίον του lockdown. Εναντίον όλων των μέτρων που διαλύουν και ισοπεδώνουν την οικονομία. Είναι εναντίον της βλακώδους «ιατρικής τυραννίας» που ισοπεδώνει τις…

Διαβάστε περισσότερα στο crashonline.gr