Γ. ΤΡΑΓΚΑΣ: ΠΑΡΑΦΡΩΝ ΚΑΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Ένας διαταραγμένος εγκέφαλος είναι ένοικος του Μαξίμου. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποδεικνύεται στην πράξη ό,τι χειρότερο έχει συμβεί στη μεταπολιτευτική-μνημονιακή Ελλάδα. Ένας άνθρωπος που πολλοί αμφιβάλουν αν έχει σώας τας φρένας. Η κυβέρνηση έχει χάσει πλέον τον έλεγχο και λαμβάνει αποφάσεις αλλοπρόσαλλες και καταστροφικές. Αποδεικνύεται στην πράξη ότι η ομάδα των λοιμωξιολόγων είναι ανεπαρκής και «λαμβάνει αποφάσεις στο γόνατο» τις οποίες αλλάζει κάθε μέρα. Αυτό αποδεικνύει, όπως λένε πολλοί καθηγητές και γιατροί, ότι τα μέλη της Επιτροπής Υγείας είναι άσχετα με το αντικείμενο αναχαίτισης του ιού και ακολουθούν πολιτικές οδηγίες που έρχονται από την κυβέρνηση.

Η ελληνική οικονομία είναι κλινικά νεκρή. Από σήμερα περίπου ένα εκατομμύριο άνθρωποι που ασχολούνται με τον κλάδο των επιχειρήσεων εστίασης είναι άνεργοι. Ο ημιπαράφρων πολιτικός του Μαξίμου, χωρίς ιδιαίτερη σκέψη, έριξε στην ανεργία 500.000 ανθρώπους που εργάζονται άμεσα σε χιλιάδες επιχειρήσεις εστίασης και άλλους τόσους που βγάζουν το εισόδημά τους συνεργαζόμενοι με τον κλάδο.

Ενώ οι Τούρκοι σφίγγουν την πολιορκία και ανακοινώνουν, χωρίς να φοράνε μάσκες, όλες τις ενέργειές τους στο Αιγαίο και στην Αν. Μεσόγειο, τα μέλη της κυβέρνησης Μητσοτάκη προαναγγέλλουν καραντίνα, περιοριστικά μέτρα, πείνα και ανεργία μέχρι την Άνοιξη. Μάλιστα ο γερμανόφιλος τοποτηρητής Σκυλακάκης ανακοίνωσε ότι θα υπάρχουν ευρύτερα μέτρα στήριξης τους επόμενους μήνες. Για αυτό, όπως είπε, ήταν φειδωλοί μέχρι τώρα, γιατί υπολόγιζαν ότι αυτό θα κρατήσει μέχρι την Άνοιξη του 2021. Όπως αντιλαμβάνεστε, έχουμε βαριά σκιά Κατοχής και ισοπέδωσης της…

Διαβάστε περισσότερα στο crashonline.gr