ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΚΩΜΙΚΟΤΡΑΓΙΚΗΣ ΕΠΙΚΗΡΥΞΗΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΝΑΚΙΔΑ…

Αυτά μόνο στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας συμβαίνουν! Μιλάμε για την… επικήρυξη –με Κοινή Υπουργική Απόφαση του υπουργού ΠΡΟ-ΠΟ Χρυσοχοΐδη και του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Σκυλακάκη!- των εκατό χιλιάδων (100.000) ευρώ, «σε οποιονδήποτε παράσχει στοιχεία και πληροφορίες σε αρμόδια Αρχή, στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργείται από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, για κακουργήματα και πλημμελήματα που διέπραξαν μέλη της οργάνωσης «Πρωτοβουλία μαχητικής αλληλεγγύης» την 29-10-2020 στο γραφείο του Πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών».

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, έχουν… σπάσει τα τηλέφωνα των «αρχών» από τους… κυνηγούς της επικήρυξης, αλλά οι «αρχές» φοβούνται πως οι… κυνηγοί είναι οι ίδιοι οι δράστες του διασυρμού του πρύτανη, που «καρφώνουν» τους εαυτούς τους για να τσεπώσουν και να μοιραστούν τα 100 χιλιάρικα!

Βλέπετε, αν συλληφθούν θα κατηγορηθούν για διάταξη ειρήνης, ελαφριές σωματικές βλάβες, δηλαδή για πλημμελήματα, οπότε ουσιαστικά δε θα έχουν καμμία επίπτωση και θα τα οικονομήσουν κι από πάνω!

Και το ερώτημα που προκύπτει είναι το εξής: η επικήρυξη ήταν μια βιαστική ενέργεια για τον εντυπωσιασμό της κοινής γνώμης, ή μήπως τρόπος πλάγιας χρηματοδότησης των παρακρατικών από το ψευδοκράτος;