Γ. ΤΡΑΓΚΑΣ: ΠΑΡΑΝΟΪΚΟΣ ΚΑΙ SERIAL KILLER Ο ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ!

Δεν πέρασε στον άλλο κόσμο οδηγώντας με φρενιτιώδη ταχύτητα την περίφημη Aston Martin. Δεν τον έφαγαν καρχαρίες στη λίμνη του Δόκτωρ No. Δεν τον δάγκωσε κόμπρα ή μαύρη αράχνη στο κρεβάτι την ώρα που είχε αγκαλιά μια καλλονή του Hollywood, μια ξανθιά θεά όπως η Ούρσουλα Άντρες. Ούτε σκοτώθηκε από τα πρωτότυπα- φονικά όπλα που του έδινε το εργαστήριο της MΙ6. Πέθανε γαλήνια στις Μπαχάμες όπου είχε αποσυρθεί στα ενενήντα του. Ο 007, ο ακαταμάχητος Σον Κόνερι έφυγε μέσα στον ύπνο του για μια άλλη διάσταση όπου σίγουρα κυνηγήσει πάλι απατεώνες και εγκληματικούς Δόκτορες, την οργάνωση Φάσμα και όλους εκείνους που θέλουν να κάνουν κακό στην ανθρωπότητα. Εδώ που τα λέμε χρειαζόμαστε έναν τέτοιο τύπο, έναν ήρωα Ίαν Φλέμινγκ για να εξιχνιάσει όλη αυτή την ιστορία με τα ακραία μέτρα για τον covid19 και να τιμωρήσει τους χρυσοδάκτυλους που θέλουν να αλλάξουν την κανονικότητα της ζωής στον μικρό γαλάζιο πλανήτη μας. Χρειαζόμαστε πάλι έναν 007 που πίνει το ποτό του κουνημένο και όχι χτυπημένο για να μάθουμε γιατί «εξαφανίστηκε» ο ιός από την Κίνα, γιατί οι Ρώσοι βρήκαν δύο εμβόλια και η Δύση κανένα, και γιατί ένας κορονοϊός με ελάχιστη θνητότητα κλείνει στα σπίτια τους δισεκατομμύρια ανθρώπους.

Αύριο, 3 Νοεμβρίου, ίσως είναι η ημέρα που θα αλλάξει τον κόσμο. Πιθανότατα από το αποτέλεσμα της εκλογικής μάχης στις ΗΠΑ θα κριθεί κατά πόσο η παγκόσμια κοινότητα και εμείς θα πορευτούμε μέσα στο σκοτάδι, στο lockdown, φορώντας μάσκες και κλεισμένοι στα σπίτια μας ή θα μπει οριστικό φρένο στα ακραία μέτρα που λαμβάνονται για έναν ιό με ελάχιστη θνητότητα (δύο τοις χιλίοις επί των νοσούντων) και στα σχέδια της λέσχης των billionaires που εμφανώς επιδιώκουν τον έλεγχο της παγκόσμιας οικονομίας. Ας είμεθα ειλικρινείς (και διαδώστε το όπως μπορείτε παντού),ο Ντόναλντ Τραμπ μπορεί και έχει τη βούληση να κρατήσει την παγκόσμια οικονομία ελεύθερη και ανοιχτή. Εάν εκλεγεί ο αντίπαλός του Τζο Μπάιντεν, δηλαδή ο άνθρωπος των αφεντικών του διαδικτύου, του Μπιλ Γκέιτς, του Τζορτζ Σόρος, και του Μαρκ Ζάκερμπεργκ, κ.ά. αρχίζει ένας μεγάλος και βαρύς χειμώνας για την ανθρωπότητα. Θα επιδιωχθεί πλήρης αλλαγή του τρόπου ζωής των ανθρώπων, εξάλειψη της ελευθερίας της έκφρασης και των ατομικών δικαιωμάτων. Η Δημοκρατία θα ενταφιασθεί. Οι αντιδράσεις των ανθρώπων, οι διαμαρτυρίες τους για τη διεύρυνση των ανισοτήτων θα παταχθούν βιαίως. Ο έλεγχος των κοινωνιών ή του κόσμου θα έχει πότε υγειονομικά επιχειρήματα και πότε θα βαπτίζει τους αντιδρώντες ως «ακροδεξιούς» ή «φασίστες» ή «αναρχικούς». Δεν είναι τυχαίο που εναντίον του Αμερικανού Προέδρου είναι η κυρία Μέρκελ, η SiliconValley, και όσοι θέλουν να επιβάλλουν την τηλεργασία, την τηλεκπαίδευση, το ηλεκτρονικό shopping, την μάσκα, τους καθολικούς εμβολιασμούς και τον… Big Brother.

Το διάγγελμα του Κυριάκου Μητσοτάκη σίγουρα γράφτηκε ή τουλάχιστον εγκρίθηκε από την Καγκελαρία του Βερολίνου. Παραμονή Αμερικανικών εκλογών, όλη η Ευρώπη έβαλε πάλι «λουκέτο», για να στείλει το μήνυμα της «σοβαρότητος» της νόσου εκείθεν του Ατλαντικού, έτσι ώστε να ενισχυθεί ο μασκοφορεμένος Τζο Μπάιντεν έναντι του Τραμπ που είναι κατά του lockdown.

Ο Έλληνας Πρωθυπουργός δεν ασχολήθηκε καθόλου με το πόσες επιχειρήσεις εστίασης θα μπορέσουν να ανοίξουν πάλι. Ανακοίνωσε με την ψυχρότητα serialkiller…

Διαβάστε την συνέχεια στο crashonline.gr…