ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ! ΤΑ… ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΙΣΧΥΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Για τους Έλληνες –πλην αναρχοκομμουνιστών, αριστεριστών και «λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων»- απαγορεύονται οι συγκεντρώσεις δια ροπάλου! Ειδικά δε, αν θέλουν να τιμήσουν εθνική μας επέτειο! Η δε Αστυνομία, έχει ξεχυθεί σε δρόμους και σοκάκια και ρίχνει ανελέητα πρόστιμα σ’ όσους δε φοράνε φίμωτρο (μάσκα), αλλά και σ’ όσους… δεν τη φοράνε σωστά.

Την ίδια στιγμή, αφήνει ασύδοτα τα «προσφυγάκια», να διαδηλώνουν ακόμα και στο κέντρο της πρωτεύουσας του Μητσοτακιστάν!

Έτσι, μετά την συγκέντρωση Ιρακινών και αριστεριστών προστατών τους στο Σύνταγμα, την επομένη του άγριου κυνηγητού των Ελλήνων που ήθελαν να τιμήσουν την 28η Οκτωβρίου, σήμερα είχαμε συγκέντρωση περίπου 150 ισλαμιστών στην οδό Γερανίου στην Ομόνοια. Οι ισλαμιστές φώναξαν συνθήματα –«Αλλαχού Ακμπάρ», κ.τ.λ.- κι έκαψαν εικόνες του προέδρου της Γαλλίας.

Για αύριο δε, ισλαμιστικές οργανώσεις καλούν σε νέα συγκέντρωση, αυτή τη φορά στην πλατεία Συντάγματος, στις 11 το πρωί!

Συμβαίνουν όλα αυτά τυχαία; Ασφαλώς και όχι! Με την ανοχή της προς ισλαμιστές και αριστεριστές, η χούντα Μητσοτάκη θέλει να περάσει ένα καθαρό μήνυμα προς όλους, για το ποιοι κάνουν κουμάντο σ’ αυτή τη χώρα, μετά τη «νίκη της δημοκρατίας» – δηλαδή την καταδίκη και φυλάκιση της Χρυσής Αυγής του Ελληνισμού!