Γ. ΤΡΑΓΚΑΣ: Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΤΗΣ ΤΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

Η ζωή μας τείνει να γίνει χειρότερη από εκείνοι των φυλακισμένων του Κορυδαλλού ή άλλων σωφρονιστικών καταστημάτων της χώρας. Οι κρατούμενοι προαυλίζονται, παίρνουν τον καθαρό αέρα τους και μάλλον έχουν δικαίωμα μεγαλύτερης επαφής και συναναστροφής από ότι εμείς. Όπως πάνε τα πράγματα, τα τοπικά lockdown θα διαδεχτεί το γενικό lockdown.

Οι δημοσιογράφοι συμμετέχουν στην μεγαλύτερη προδοσία σε βάρος του ελληνικού λαού. Καναλάρχες και παρουσιαστές ειδήσεων και ενημερωτικών εκπομπών έχουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης. Ίσως το μεγαλύτερο για τον αφανισμό, την αποτέφρωση της ελληνικής οικονομίας. Από σήμερα, όπως λέγεται, θα περιοριστεί η λειτουργία των επιχειρήσεων εστίασης, ενώ ακούγονται πάλι ηλιθιότητες από την πλευρά των χρυσοπληρωμένων λοιμωξιολόγων.

Χθες αποδείχτηκε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης και το επιτελείο του καθοδηγούν μεγάλες ιστοσελίδες και κανάλια, με οδηγίες για το πώς θα παρουσιάζονται οι ειδήσεις για τον covid19 και τι πρέπει να γράφουν ή να μην γράφουν οι δημοσιογράφοι. Χθες εστάλη κείμενο από το Μαξίμου σε μεγάλες ιστοσελίδες, όπως το Protothema, το capital, το liberal, και άλλα γνωστά φιλοκυβερνητικά σάιτ του διαδικτύου. Κάτω από την κυβερνητική ανακοίνωση που εδόθη ως ρεπορτάζ, φαγητό μασημένο όπως λέμε στη δημοσιογραφική γλώσσα, είχαν γράψει διάφορες οδηγίες για το πώς θα γίνει rewriting, επεξεργασία του κειμένου. Έγραψαν, λοιπόν, από κάτω ότι «πέραν των προφανών ειδήσεων δίνουμε μεγάλη έμφαση στη στήριξη του Τσιόδρα έναντι των επιθέσεων από τον Τσίπρα. Δίνουμε ξεχωριστή έμφαση σε αυτό, διότι την ώρα της μεγάλης συστράτευσης στην Ελλάδα και στην Ευρώπη το γεγονός ότι επιλέγουν να στοχοποιούν τους επιστήμονες, και ο Τσίπρας στοχοποιεί τον Τσιόδρα, είναι απαράδεκτο».

Φαίνεται ότι οι νεαροί δημοσιογράφοι ή οι κουρασμένοι, καταπονημένοι συνάδελφοι που παρέλαβαν την ανακοίνωση και τις οδηγίες, δεν είδαν, προφανώς από βιασύνη, την τελευταία παράγραφο με τις εκτός κειμένου οδηγίες.

Σήκωσαν, λοιπόν, στις φιλοκυβερνητικές ιστοσελίδες τις εντολές του Μαξίμου. Και έγινε χαμός. Έγιναν ρεντίκολο και το Μαξίμου και οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι του. Η αντιπολίτευση προέβη σε ομαδικά πυρά και έπεσε πολύ γέλιο σε όλο το διαδίκτυο. Κάποιες ιστοσελίδες, όπως το efsyn.gr, επιχείρησαν να διασκεδάσουν τις αποκαλύψεις για την πληρωμένη πλύση εγκεφάλου.

Ωστόσο, αποδείχθηκε ποιος είναι πίσω από την καταστροφή της εθνικής οικονομίας και από την ατμόσφαιρα Χούντας που ζούμε. Ποιος είναι ο μαέστρος, ο ενορχηστρωτής της απόλυτης καύσης, της ολοκληρωτικής καταστροφής του ελληνικού πληθυσμού. Είναι ο κολλητός της…

Διαβάστε την συνέχεια στο crashonline.gr…