ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ! ΟΙ… «ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ» ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΑΣ ΣΕ… HOT SPOT!

Εκ πρώτης όψεως φαίνεται απίστευτο, αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό! Οι «εθνικόφρονες» της Νουδούλας, θέλουν να μετατρέψουν την Ιερά Μονή Παναγίας Πέτρας Ολύμπου σε… hot spot για να στεγάσουν «προσφυγάκια»! Τέτοια ιεροσυλία, ούτε οι άθεοι του ΣΥΡΙΖΑ δεν τόλμησαν όχι να κάνουν, αλλά ούτε καν να σκεφτούν!

Και βέβαια η ανήκουστη αυτή πρόθεση της χούντας του –αφορεσμένου!- σατανιστή δικτάτορα Μητσοτάκη έχει βάση, καθώς σχετική ανακοίνωση εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, για να προλάβει το κακό!

Στην ανακοίνωση, τονίζεται ότι η Ιερά Μητρόπολη «δηλώνει κατηγορηματικά την αντίθεσή της σε οποιαδήποτε τέτοια προσπάθεια ή ακόμα και πρόθεση των συναρμόδιων υπουργείων, που έχει να κάνει με τη δημιουργία δομής στην ιστορική Μονή», κι ότι

«δεν πρόκειται να ανεχθεί τη δημιουργία δομής στην Μονή Πέτρας Ολύμπου, που αποτελεί ένα σπουδαίο και αρχαίο θρησκευτικό μνημείο του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας το οποίο χρονολογείται από τον 11ο αιώνα και είναι συνδεδεμένη με την τοπική ιστορία και τις τύχες του Ελληνισμού στη Μακεδονία».

Αυτή είναι η αντίχριστη μασονοδεξιά! Υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνετε;