ΗΡΘΕ Ο ΑΦΕΝΤΗΣ! ΟΛΟΙ ΚΛΑΡΙΝΟ! ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΑΠΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥ… ΙΣΡΑΗΛ!

Συμβαίνει σ’ όλες τις μπανανίες και τα προτεκτοράτα τους κόσμου! Όταν έρχεται έστω και απλός υπουργός από τη χώρα των μεγάλων αφεντικών, κάθονται όλοι «κλαρίνο» μπροστά του!

Το προτεκτοράτο Ελλαδιστάν-Μητσοτακιστάν, λοιπόν, επισκέπτεται αυτές τις μέρες ο Ισραηλινός Υπουργός Περιφερειακής Συνεργασίας Οφίρ Ακούνις και ζήτησε από τον μεσάζοντα-κοπαδάρχη (που είναι στην συγκεκριμένη περίπτωση ο βουλευτής της Νουδούλας Καραγκούνης…), να… επιθεωρήσει τους νέους βουλευτές. Προφανώς, επειδή τους παλαιότερους τους έχουν επιθεωρήσει άλλοι υπουργοί-αφέντες, στο παρελθόν.

Σύμφωνα με φιλικό ΜΜΕ, που παρουσίασε την είδηση της επιθεώρησης, η συνάντηση… «είχε ως στόχο την γνωριμία Ελλήνων Βουλευτών με τον Υπουργό σε ένα περιβάλλον φιλικό και χαλαρό». 
Ιδού οι νέοι βουλευτές που… επιθεωρήθηκαν από τον υπουργό-αφέντη και δεν προέρχονταν μόνο από την Νουδούλα:

Βούλτεψη Σοφία, Ρουσόπουλος Θεόδωρος, Μπουτσικάκης Χριστόφορος- Εμμανουήλ, Κυρανάκης Κωνσταντίνος Κώτσηρας Γεώργιος, Χρυσομάλλης Μίλτος, Μαρκόπουλος Δημήτρης, από το ΣΥΡΙΖΑ: Αθανασίου Νάσος, από το ΚΙΝΑΛ: Γιαννακόπουλου Νάντια.

Να τους χαίρονται και να τους καμαρώνουν οι ψηφοφόροι τους! Κι ας μην ανησυχούν γι’ αυτούς! Θα εξυπηρετήσουν άριστα τα συμφέροντα του… Ισραήλ!

(ΥΓ) 1: Ουάου! Και δύο της «ακροδεξιάς» πτέρυγας επιθεωρήθηκαν. Οι Κυρανάκης και Μαρκόπουλος! Πατριωτάκια ολκής!

(ΥΓ) 2: Καλά, εντάξει, ψεύτικα είναι τα «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών» κι εμείς… συνωμοσιολόγοι και… ψεκασμένοι, αλλά έχουμε μια μικρή απορία: αλήθεια, όταν επισκέπτονται την Ελλάδα υπουργοί άλλων χωρών, γιατί δε ζητάνε να συναντήσουν τους νέους βουλευτές «σ’ ένα περιβάλλον φιλικό και χαλαρό»; Και γιατί μόνο οι υπουργοί των ΗΠΑ, του Ισραήλ και της Γερμανίας έχουν τέτοια… βίτσια;