Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ: ΟΠΟΙΟΣ ΔΕ ΦΟΡΑΕΙ ΜΑΣΚΑ ΕΙΝΑΙ… ΠΡΟΔΟΤΗΣ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΠΩΣ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ!

Το… τερμάτισε ο ξεφτίλας Μπουμπούκος! Εχθές, αποκάλεσε «προδότες» τους Έλληνες πατριώτες που θέλησαν να τιμήσουν την εθνική επέτειο! Σήμερα, προχώρησε ένα βήμα παραπέρα, αποκαλώντας «προδότες» όσους δεν τηρούν τα… υγειονομικώς ορθά μέτρα της χούντας Μητσοτάκη και δε φοράνε φίμωτρο (μάσκα):

«Όποιος αγαπάει αυθεντικά την πατρίδα δεν κάνει εξυπνάδες, τηρεί τα μέτρα γιατί από τήρηση αυτών μέτρων θα εξαρτηθεί η ισχύς της χώρας τα επόμενα χρόνια. Όποιοι δεν συμμετέχει σε αυτή την εθνική προσπάθεια, με τους όρους της χθεσινής εθνικής επετείου είναι προδότες».

Σύμφωνα βέβαια με τα λεγόμενά του, ο μεγαλύτερος «προδότης» είναι ο… ίδιος! Καθώς, όπως έλεγε δημοσίως προ ολίγων μηνών, οι μάσκες είναι μόνο αχρείαστες, αλλά και επικίνδυνες και δεν πρέπει να τις φοράμε!

(ΥΓ): Κι όλοι εσείς που ψηφίσατε αυτό το πράμα, φτύστε τον για να μην τον… ματιάσετε και μετά κοιταχτείτε στον καθρέφτη και φτύστε τα μούτρα σας! Τέτοιοι που είσαστε, τέτοιοι σας αξίζουν!