ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ! Η ΧΟΥΝΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΣΤΕΙΛΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ (ΒΙΝΤΕΟ)

Με τον δικό τους τρόπο τίμησαν την εθνική επέτειο του «ΟΧΙ» του Ι. Μεταξά, οι πατριώτες της Πάτρας, πραγματοποιώντας συμβολικά παρέλαση στην οδό Γούναρη.

Ο τόπος της αρχικής συγκέντρωσης των πατριωτών ήταν η Veso Mare, αλλά η ξεφτιλισμένη χούντα Μητσοτάκη –η οποία δήθεν μας… απάλλαξε από την αριστερά!- είχε επιστρατεύσει τη γνωστή ακροαριστερή συμμορία της πόλης, την οποία έστησε στο σημείο για να εμποδίσει τους πατριώτες!

Ωστόσο, ιερέας που πρωτοστάτησε στην πατριωτική παρέλαση παράκαμψε το εμπόδιο των μαρξιστών κουκουλοφόρων, αλλάζοντας την τελευταία στιγμή τον τόπο της συγκέντρωσης των πατριωτών – στην αρχή της Αγίου Ανδρέου, στην συμβολή με την Τριών Ναυάρχων.

Ότι δεν κατάφερε το μαρξιστικό παρακράτος των ξεφτιλισμένων της ψοφοδεξιάς, επιχείρησαν οι ένστολοι πραιτωριανοί του, αλλά η επιμονή του επικεφαλής ιερέα και των πατριωτών δεν τους άφησε πολλά περιθώρια!

Έτσι, οι πατριώτες παρήλασαν με ελληνικές σημαίες στα χέρια και χωρίς… φίμωτρα (μάσκες), ενώ νεαροί πατριώτες με δίκυκλα πραγματοποίησαν μοτοπορεία από την Γούναρη προς τα Ψηλαλώνια!

(ΥΓ): Παρακρατικά σκουπίδια των Κούληδων, των Μπουμπούκων, των Βορίδηδων, των Μπογδάνων και ΣΙΑ, που μείνατε με τα ροπαλάκια στο… χέρι, βάλτε τα τώρα εκεί που ξέρετε!