Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΧΕΙ… ΣΧΕΔΙΟ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ 500.000 ΝΕΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΑΝ. ΑΣ ΦΕΡΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΑ 500.000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ DEUTSCHE BANK!

«Στην Ελλάδα, το 38% των νέων είναι άνεργοι. ΝΤΡΟΠΗ! Αυτό μπορούμε να το αλλάξουμε με @ellinikilisi, έχουμε σχέδιο έτοιμο. Οι νέοι πρέπει να μείνουν στην Πατρίδα και να γυρίσουν όλα τα παιδιά μας…».

Αυτά τα πομπώδη γράφει στον λογαριασμό του στο Twitter ο Βελόπουλος.

Για να μη μας περνάει για χαζούς και μας δουλεύει:

1ον) Τα διψήφια ποσοστά ανεργίας των νέων Ελλήνων, αλλά και η υποχρεωτική μετανάστευση στο εξωτερικό 500.000 εξ’ αυτών, είναι μια συνέπεια των Μνημονίων! Και δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ, πως ο Βελόπουλος, ως βουλευτής τότε του ΛΑΟΣ, ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΕ το πρώτο Μνημόνιο. Και προσχώρησε στην ΝΔ, όταν αυτή ψήφιζε το δεύτερο Μνημόνιο.    

2ον) Ας φέρει πρώτα πίσω τα 500.000 ευρώ που είχε μεταφέρει στην Deutsche Bank όταν «μύριζε» χρεωκοπία, και μετά ας μας εξηγήσει το… σχέδιό του για να φέρει πίσω τα 500.000 Ελληνόπουλα, που και με τη δική του ψήφο αναγκάστηκαν να αναζητήσουν την τύχη τους μακριά απ’ την Πατρίδα!

(ΥΓ) 1: Επειδή δε θυμόμαστε ακριβώς, μήπως μπορεί να μας θυμίσει ο… αξιότιμος κύριος Βελόπουλος στις πόσες χειραψίες μας… προστατεύει απ’ τον κορωνοϊό το «Βυζαντινόν»; Στις 17 ή στις 18;

(ΥΓ) 2: Άιντε, λαμόγιο!