ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ: ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΥΞΗΣΗ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ, ΑΛΛΑ ΕΠΙΤΡΕΨΑΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΩΝΟΠΑΝΗΓΥΡΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΕΥΓΕΝΗ ΣΚΟΠΟ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε μια απίστευτη ομολογία προχώρησε ο αχαρακτήριστος Μπουμπούκος, μιλώντας σε τηλεπαράθυρο. Πιο συγκεκριμένα, ομολόγησε πως η χούντα Μητσοτάκη γνώριζε πολύ καλά ότι αν επιτρέψει την πραγματοποίηση της κορωνο-πανήγυρης έξω από το Εφετείο –στην οποία συμμετείχε και επίσημη αντιπροσωπεία της ΝΔ- θα αυξηθούν τα κρούσματα κορωνοϊού, αλλά παρόλα αυτά την επέτρεψε, γιατί είχε… «ευγενή σκοπό»! Όπου «ευγενής σκοπός», ήταν η άσκηση πίεσης από τον μανιασμένο όχλο των κομμουνιστοσυμμοριτών, για την καταδίκη της Χρυσής Αυγής!

Και το ερώτημα που προκύπτει είναι το εξής: ένας εισαγγελέας που να τιμάει τα παντελόνια που φοράει υπάρχει σ’ αυτή τη χώρα; Να πιάσει από τ’ αυτί και να στείλει εκεί που πρέπει όλους αυτούς που επέτρεψαν τη συγκέντρωση, εις γνώσιν τους ότι θα εξελιχθεί σε υγειονομική βόμβα διάδοσης του κορωνοϊού, όχι μόνο στο σκυλολόι που μαζεύτηκε εκεί απ’ έξω, αλλά σ’ ολόκληρο τον πληθυσμό, διότι οι φορείς της μόλυνσης κυκλοφορούν ανάμεσά μας;