Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΙΚΗΣΕ! ΚΟΥΛΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ 6 ΜΙΛΙΑ, ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΑ 12!

Τώρα που «η δημοκρατία νίκησε» και η «εγκληματική οργάνωση» της Χρυσής Αυγής –η μόνη φωνή αντίστασης σ’ αυτό τον τόπο!- βρίσκεται πλέον στις φυλακές, οι γραικύλοι δεν έχουν κανένα λόγο να φοβούνται ούτε να κρύβονται!

Έτσι, μετά τους υπουργούς, Γεραπετρίτη, Παναγιωτόπουλο και Χρυσοχοΐδη –που είπαν πως η ελληνική κυριαρχία φτάνει στα 6 μίλια και πως τα 12 μίλια είναι… εθνικισμός- υπήρξε και δημόσια και επίσημη διακήρυξη του γραικυλισμού, από τον γιό του αποκαλούμενου «σκύλου των Ές-Ες»!

Μιλώντας, λοιπόν, από το βήμα της βουλής, ο δικτάτορας Μητσοτάκης είπε πως «υποχρέωση της κυβέρνησης είναι να υπερασπίζεται την κυριαρχία της. Η κυριαρχία της χώρας εκτείνεται στη θάλασσα στα 6 ναυτικά μίλια και στον εναέριο χώρο στα 10».

Βάζοντας έτσι οριστική ταφόπλακα στην υπεράσπιση των ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων στην ελληνική υφαλοκρηπίδα και τη δυνητική ΑΟΖ σε Αιγαίο και ανατολική Μεσόγειο και φέρνοντας ένα βήμα κοντύτερα το «καζάν-καζάν»!

Καταλάβατε τώρα πατριώτες τι χρησιμότητα έχει η ύπαρξη ενός ελεύθερου και δυνατού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, για να τρομάζει τους προδότες και να εμποδίζει τις προδοσίες τους; Καταλάβατε γιατί έπρεπε οπωσδήποτε να μείνει εκτός αυτής της βουλής η Χρυσή Αυγή, αλλά και να κλειστεί στις φυλακές;