ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ LOCKDOWN ΤΟΥ ΜΑΡΤΙΟΥ;

Συνεχίζεται η επέλαση του κορωνοϊού, με 715 νέα κρούσματα, 7 νεκρούς και 95 διασωληνωμένους σε ΜΕΘ (από 86 εχθές…), το τελευταίο 24ωρο. Ενώ, την προηγούμενη βδομάδα, είχαμε συνολικά 5.418 νέα κρούσματα και γύρω στους δέκα νεκρούς επί καθημερινής βάσεως!

Ωστόσο, όλοι στην κυβέρνηση και στα φιλικά της ΜΜΕ αποτάσσονται το γενικό lockdown, καθώς όπως λένε, θα αποτελειώσει την ήδη κατεστραμμένη οικονομία! Και πολύ σωστά λένε!

Αλλά… Με λίγες δεκάδες νέα κρούσματα ημερησίως (40-50) και πολύ λιγότερους νεκρούς (1-2 την ημέρα), οι Κούληδες επέβαλλαν γενικό lockdown τον Μάρτιο, προκαλώντας ανεπανόρθωτη βλάβη σε όλους τους τομείς της οικονομίας και σκορπίζοντας δυστυχία σε πολύ μεγάλο ποσοστών Ελλήνων!

Και για να είμαστε δίκαιοι, στην απόφαση για το γενικό lockdown, τους είχαν «βάλει πλάτη» ΟΛΑ τα κοινοβουλευτικά κόμματα – του… «συνταγματικού τόξου»- και μόνο η Χρυσή Αυγή είχε αντιταχθεί! Κι ΟΛΑ τα ΜΜΕ, σιγοντάριζαν – εισπράττοντας 20 εκατομμύρια ευρώ, για να μεταδίδουν «κοινωνικά μηνύματα», που ο νόμος περί της λειτουργίας των ΜΜΕ επιβάλλει να μεταδίδονται ΔΩΡΕΑΝ!   

Προφανώς, όπως προκύπτει τώρα, εκείνο το δίμηνο γενικό lockdown ήταν παντελώς αχρείαστο! Αλλά και κάτι που τώρα πλέον δεν διορθώνεται! 

Αλήθεια, ποιοι και πότε θα πληρώσουν για την καταστροφή που επέφεραν; Ποιοι και πότε θα πάνε φυλακή, «αδέκαστοι» δικαστές;