ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ! ΙΤΑΛΙΑ: ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

Εκατοντάδες εθνικιστές πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της απαγόρευσης της κυκλοφορίας στην πόλη της Ρώμης, που επέβαλλε η ιταλική κυβέρνηση με πρόσχημα την μη διάδοση του κοροϊδοϊού!

Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στην Πιάτσα ντελ Πόπολο, στο ιστορικό κέντρο της ιταλικής πρωτεύουσας, κι ένα λεπτό πριν τα μεσάνυκτα – όταν ξεκινά η απαγόρευση κυκλοφορίας – οι εθνικιστές διαδηλωτές έριξαν πυροτεχνήματα στα χρώματα της ιταλικής σημαίας.

Ακολούθησε σκληρή αστυνομική καταστολή, με αποτέλεσμα να συλληφθούν εφτά διαδηλωτές και να τραυματισθούν δύο αστυνομικοί.

Παράλληλα, οι εθνικιστές κάνουν εκκλήσεις προς τους κατοίκους της Ρώμης, μέσω των ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης, να ακολουθήσουν το παράδειγμα των Ναπολιτάνων και να αψηφήσουν τις απαγορεύσεις.

Αυτά παθαίνουν οι ιταλικές «αρχές», που έχουν «έξω» τους εθνικιστές! Αποδεικνύοντας, πως ο Κούλης Μητσοτάκης είναι πολύ… μπροστά, καθώς φρόντισε να κλειστούν εγκαίρως στις φυλακές οι εθνικιστές, οπότε δεν έχει φόβο αντιδράσεων κόντρα στα απαγορευτικά μέτρα που παίρνει!