ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ «ΒΑΘΙΑ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ», ΟΛΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ! ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΒΑΝΔΑΛΙΣΑΝ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ! 

Ήταν αναμενόμενο πως θα συμβεί! Μεθυσμένοι από τη μεγάλη επιτυχία τους, να κλείσουν «βαθιά στη φυλακή» (σύμφωνα με το κουκουέδικο σύνθημα των ημερών) την Χρυσή Αυγή, εκτελώντας κατά γράμμα την ειδική αποστολή που τους είχε αναθέσει το αστικό κράτος και η αμερικανοκρατία, οι μπολσεβίκοι του μεγάλου θησαυροφύλακα του Περισσού βανδάλισαν το μνημείο των Ηρώων των Ιμίων!

Σου λέει, τώρα που η Χρυσή Αυγή είναι «βαθιά στη φυλακή», δεν υπάρχει κανένας να μας αντισταθεί, οπότε θα τα κάνουμε όλα ίσιωμα, για να δείξουμε ποιός κάνει κουμάντο σε τούτη τη χώρα! Με τις πλάτες του γιού αυτού που ανέβασε στην εξουσία τους κομμουνιστές και συγκυβέρνησε μαζί τους, την ίδια ώρα που ο κομμουνισμός κατέρρεε σ’ ολόκληρη την Ευρώπη! Και του Ύπατου Αρμοστή Πάιατ, βεβαίως-βεβαίως…

(ΥΓ): Φυσικά, η περιοχή που βρίσκεται το μνημείο είναι γεμάτη κάμερες, κι αν το κράτος επιθυμεί μπορεί να εντοπίσει και να συλλάβει σε χρόνο dt τους δράστες του απεχθούς βανδαλισμού. Αλλά δεν πρόκειται να συμβεί αυτό, γιατί οι φιλελέδες και οι μπολσεβίκοι είναι συνεταιράκια, υπό τις προστατευτικές φτερούγες του αμερικάνικου αητού!