ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ! ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΙΣ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ! ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ… ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ! 

Ως γνωστόν εδώ και καιρό (μετά την κορωνο-πανήγυρη έξω από το Εφετείο και τη «νίκη της δημοκρατίας»…) απαγορεύτηκαν από τη χούντα Μητσοτάκη οι μαθητικές και στρατιωτικές παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου, γιατί στις παρελάσεις… κολλάει.

Μάλιστα, όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Πέτσας, ούτε καν στη Μεγάλη Δοξολογία που γίνεται στην Μητρόπολη Αθηνών δε θα παραστεί ο δικτάτορας και τα τσιράκια του, γιατί κι εκεί… κολλάει!

Ωστόσο, κάποιοι άλλοι θα «παρελάσουν» κανονικότατα ανήμερα της εθνικής επετείου, γιατί στις δικές τους «παρελάσεις»… δεν κολλάει! Πρόκειται για τους ελεγχόμενους από τον διαβόητο Τζαβέντ Ασλάμ Πακιστανούς της Αθήνας, που θα πραγματοποιήσουν πορεία προς την πρεσβεία της Ινδίας, για τη «Μαύρη Μέρα» του Κασμίρ –διαφιλονικούμενης περιοχής στα σύνορα Ινδίας-Πακιστάν.

(ΥΓ): Παρεμπιπτόντως, η «Μαύρη Μέρα» του Κασμίρ –για τους απανταχού Πακιστανούς- είναι η 27η κι όχι η 28η Οκτωβρίου. Γιατί  οι Πακιστανοί της Αθήνας δεν κάνουν πορεία στις 27 αλλά στις 28 του Οκτωβρίου; Προφανώς επίτηδες, για να δείξουν στους ιθαγενείς ποιοι κάνουν κουμάντο στο… πολυπολιτισμικό Μητσοτακιστάν!