ΟΥΑΟΥ! ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ… «ΕΜΠΝΕΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ» ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΤΟΥ DEΒ

Βρε τους… φίλους μας τους Αμερικάνους! Που πολύ μας… αγαπούν και μας προστατεύουν από πάσαν… νόσον, αλλά…

Στην… πολυπολιτισμική Θράκη, λοιπόν, βρέθηκαν αυτές τις μέρες ο επιτετραμμένος της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα, Ντέιβιντ Μπέργκερ, με τη νέα γενική πρόξενο των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη, Ελίζαμπεθ Λι. Κι εκτός από τις τοπικές «αρχές» της περιοχής, συναντήθηκαν και με εκπροσώπους του τουρκοκόμματος DEB, που δηλώνουν «Τούρκοι», αγωνίζονται κατ’ αρχάς για την αναγνώριση τουρκικής –κι όχι μουσουλμανικής- μειονότητας στην περιοχή και καταγγέλλουν διακρίσεις της Ελλάδας εις βάρος των «Τούρκων». Με απώτερο σκοπό, να «κοσσοβοποιήσουν» την Θράκη, όταν θα βρουν την ευκαιρία!

Οι… φίλοι μας οι Αμερικανοί, δήλωσαν ενθουσιασμένοι από τη συνάντηση με τους Τουρκαλάδες, καθώς και από «τον αρμονικό συνδυασμό πολιτισμών σε αυτή την περιοχή». 

Κι όλα αυτά, την ίδια ώρα που το –συνοδευόμενο από τον μισό τουρκικό στόλο- Oruc Reis έχει φτάσει 4 ναυτικά μίλια από το Καστελόριζο, σύμφωνα με τους Τούρκους, κι 8-9 σύμφωνα με τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια του Μητσοτάκη!

Τέτοιους… φίλους θέλουμε, μωρέ! Να μας… αγαπάνε και να μας συμπαρίστανται στις… δύσκολες ώρες!