Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΚΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΟ… ΤΑΜΕΙΟ! ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ Ο ΕΝΦΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ 100% ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!

Ενώ η Χρυσή Αυγή οδεύει προς τη φυλακή, ο ελληνικός λαός καλείται να πάει… ταμείο! Όχι για να εισπράξει, αλλά για να πλερώσει!

Ενώ, λοιπόν, «τρέχει» η διαδικασία πληρωμής των δόσεων και οι φορολογούμενοι έχουν λίγες ακόμα ημέρες για να πληρώσουν την πρώτη διπλή δόση, η… εθνική κυβέρνησις τους ετοιμάζει μια… έκπληξη. Όχι για φέτος, γιατί δεν προκάνει, αλλά για του χρόνου.

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες που διαρρέουν κυβερνητικά ΜΜΕ (δεν υπάρχουν κι άλλα…), το οικονομικό επιτελείο των Κούληδων είναι έτοιμο να πάρει… δύσκολες αποφάσεις που αφορούν τον ΕΝΦΙΑ, τώρα που νίκησε η… «δημοκρατία» και δεν έχει αντίπαλο.

Κι όπως λένε οι «διαρροές», οι ιδιοκτήτες ακινήτων σε περιοχές που γνώρισαν σημαντική εμπορική αναβάθμιση τα τελευταία χρόνια, είτε μέσω καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος είτε μέσω της άνθησης των βραχυχρόνιων μισθώσεων, είχαν μείνει με τιμές ζώνης του 2007, κι αυτό είναι… άδικο.

Ως εκ τούτου, οι οικονομικοί εγκέφαλοι προτείνουν… αναπροσαρμογή του ΕΝΦΙΑ, φυσικά προς τα πάνω. Μάλιστα, κυκλοφορεί κι ένα… τιμολόγιο για την Αττική! Το οποίο, προβλέπει για τις περιοχές του κέντρου της Αθήνας αύξηση κατά 50-60%, για τα βόρεια προάστια –όπου κατοικεί ο σκληρός πυρήνας των ψηφοφόρων της… φιλελεύθερης παράταξης- μόνο 20%,  για περιοχές όπως η Πεντέλη και η Λυκόβρυση οι αυξήσεις θα φτάσουν το 60% και 85% αντίστοιχα, για τα νότια προάστια οι αυξήσεις θα είναι της τάξης του 100%, λόγω της… μελλοντικής «επένδυσης» στο Ελληνικό, ενώ για τις δυτικές συνοικίες της Αθήνας, οι αυξήσεις θα φτάσουν το 73%!

Όπως παρατηρούμε, όλοι θα… πάρετε! Για περάστε, για περάστε παρακαλώ απ’ τα ταμεία μας, διότι η… υπέρκομψη φαμίλια Μητσοτάκη και τα λοιπά αρπαχτικά της… μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης έχουν έξοδα!