ΑΛΗΘΕΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΣΑΡΚΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΤΟ ORUC REIS;

Μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων του κορωνοϊού (ή μήπως κοροϊδοϊού;) έχουμε τις τελευταίες ημέρες και μια σειρά από περιοχές της χώρας είναι στα όρια του γενικού lockdown. Και βέβαια, αυτό είναι το πρώτο θέμα στην επικαιρότητα των ΜΜΕ.

Ωστόσο, κάτι περίεργο συμβαίνει με την καμπύλη των κρουσμάτων.

Δηλαδή, όλως τυχαίως, μόλις συμβαίνουν γεγονότα που φέρνουν σε επικοινωνιακά δύσκολη θέση την… λαοπρόβλητη χούντα του… δημοφιλέστατου Μητσοτάκη, ο αριθμός των νέων κρουσμάτων ανεβαίνει αλματωδώς! Αντιθέτως, όταν δεν υπάρχουν γεγονότα δυσάρεστα και η χούντα κάνει επικοινωνιακό σώου στα μιλημένα ΜΜΕ, η καμπύλη πέφτει!

Για παράδειγμα, την επομένη του εμπρησμού της Μόριας, η καμπύλη άρχισε να ανεβαίνει. Κι όταν 

Αποκαλύφθηκε από άρθρο σε ξένα ΜΜΕ του ζαβού δικτάτορα. ότι υπήρξε «γραπτή συμφωνία» με την Τουρκιά κατά τις μυστικές συνομιλίες του Βερολίνου, τα νέα κρούσματα… εκτοξεύτηκαν!

Εν συνεχεία, η καμπύλη έπεσε μέχρι που ανακοινώθηκε η ελληνο-τουρκική συμφωνία για «αποκλιμάκωση» της έντασης, μέσω του ΝΑΤΟ, οπότε τα νέα κρούσματα έσπασαν το φράγμα των 400 ημερησίως.

Μετά, τα κρούσματα πέφτουν προσωρινά, αλλά μόλις βγήκε τσάρκα στην ελληνική υφαλοκρηπίδα το Oruc Reis άρχισαν να ανεβαίνουν ανησυχητικά! Τώρα δε που το τουρκικό ερευνητικό πλησιάζει επικίνδυνα το Καστελόριζο, τα κρούσματα έσπασαν κάθε προηγούμενο ρεκόρ. 

Είναι τυχαίο αυτό κι εμείς… συνωμοσιολόγοι, ή μήπως η καμπύλη των κρουσμάτων χρησιμοποιείται από τη χούντα για να καλύψει τα εγκλήματα και τις προδοσίες της;

Προ μηνός περίπου, μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο καθηγητής Μανώλης Δερμιτζάκης, είπε πως τα πραγματικά κρούσματα κορωνοϊού είναι 50 φορές περισσότερα απ’ αυτά που καταγράφονται:

«Πιστεύω ότι έχουμε πολύ περισσότερα κρούσματα. Με βάση όλες τις εκτιμήσεις που έχουν γίνει υπολογίζω ότι τα ενεργά κρούσματα είναι περίπου 50 φορές παραπάνω από τα κρούσματα που βλέπουμε σε μια μέρα»!

Και προ πενθημέρου, μιλώντας στο Open tv ο καθηγητής Σπύρος Πουρναράς, είπε πως «οι ασυμπτωματικοί εκτιμάται ότι είναι 5 έως 8 φορές περισσότεροι από τα διαγνωσμένα κρούσματα».

Το οποίον σημαίνει: όταν η χούντα έχει λόγους να φαίνονται αυξημένα τα κρούσματα, δίνει εντολή για την πραγματοποίηση πολλών τεστ. Όταν έχει λόγους να τα εμφανίσει μειωμένα, κάνει το αντίθετο. Καταλάβατε τώρα;