Λογοκρισία Twitter από Μιχαλολιάκο μέχρι Ντόναλντ Τραμπ

Από τις 8 Οκτωβρίου 2020, ο λογαριασμός του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου στο τουΐτερ έχει ανασταλεί, καταργηθεί κατ’ ουσίαν. Το έγκλημά του ότι έγραψε: 

Νικόλαος Μιχαλολιάκος

@michaloliakosn

·

8 Οκτ

Όταν οι λαθρομετανάστες θα είναι πλειοψηφία στην Ελλάδα, όταν θα παραδώσουν Γην και Ύδωρ στην Τουρκία, όταν εκατομμύρια Έλληνες θα είναι άνεργοι στους δρόμους, τότε θα θυμηθούν την #ΧΡΥΣΗΑΥΓΗ . Μας καταδίκασαν για τις Ιδέες μας.

Έγραψαν σχετικά για αυτό τα ΜΜΕ: 

“Το Twitter «μπλόκαρε» τον λογαριασμό του επικεφαλής της εγκληματικής οργάνωσης, της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου.   Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μιχαλολιάκος προχώρησε σε φασιστικές και ρατσιστικές αναρτήσεις στο Twitter ακόμα και μετά  την ιστορική απόφαση στην δίκη της Χ.Α.   Ο λογαριασμός του Νίκου Μιχαλολιάκου κατέβηκε, το βράδυ της Παρασκευής, καθώς παραβίαζε τους κανόνες λειτουργίας του κοινωνικού δικτύου, όπως έγινε γνωστό.   «Τo Τwitter θέτει σε αναστολή λογαριασμούς που παραβιάζουν τους κανόνες του Twitter» αναφέρεται χαρακτηριστικά. Πηγή: www.lifo.gr«

Είναι προφανές ότι Twitter και Facebook είναι τα μαντρόσκυλα της παγκόσμιας εξουσίας και αυτό φαίνεται καθαρά και από την παρακάτω είδηση: 

“Μετά τον σάλο που είχε δημιουργηθεί εξαιτίας του Twitter-Gate, έπειτα από την απόφαση της πλατφόρμας να κατεβάζει τον ίδιο τον λογαριασμό της προεκλογικής εκστρατείας του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ το Twitter προχώρησε σε μία ακόμα κίνηση που οξύνει τη σχέση του με τον Τραμπ. Συγκεκριμένα το Twitter απέκλεισε ένα tweet από έναν ιατρικό σύμβουλο του Αμερικανού προέδρου, ο οποίος δήλωσε ότι η χρήση μάσκας δεν βοηθάει αναφορικά με την εξάπλωση του κορωνοϊού.”

https://www.xrisiavgi.com