ΚΟΥΛΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ… ΚΟΛΛΑΕΙ! ΜΟΝΟ ΕΞΩ ΑΠ’ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ… ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΓΕ!

Πολύ… αυστηρός ο ζαβός δικτάτωρ Κούλης Μητσοτάκης με τον… συνωστισμό. Δεν τον ανέχεται με τίποτα! Εκτός βεβαίως από την περίπτωση της «αντιφασιστικής» συγκέντρωσης της 7ης Οκτωβρίου έξω από το Εφετείο, όπου… δεν κόλλαγε, γι’ αυτό άλλωστε έστειλε και η Νουδούλα πολυμελή κομματική αντιπροσωπεία.

Σήμερα, με προσωπική εντολή του ζαβού δικτάτορα, ανακλήθηκε η απόφαση για παρουσία περιορισμένου αριθμού φιλάθλων στα γήπεδα (ένας εδώ κι ένας εκεί, σ’ έναν τεράστιο ανοιχτό χώρο…), γιατί στα γήπεδα… κολλάει: 

«Με εντολή του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ανακαλείται η απόφαση για την παρουσία περιορισμένου αριθμού φιλάθλων στους ποδοσφαιρικούς αγώνες. Ο Πρωθυπουργός λαμβάνοντας υπόψη την αύξηση  κρουσμάτων παντού στην Ευρώπη κάτι που δεν μπορεί να αποκλειστεί και στην Ελλάδα, έκρινε ότι η διεξαγωγή αγώνων έστω και με λίγους φιλάθλους, τη στιγμή που απαιτείται η αποφυγή κάθε συγχρωτισμού και η αυστηρή τήρηση των υγειονομικών κανόνων, θα έστελνε το λάθος μήνυμα στους πολίτες».

Γεγονός είναι, ότι το ποδόσφαιρο… αποπροσανατολίζει τον κόσμο! Ο οποίος, πρέπει να αφεθεί απερίσπαστος από άλλες έννοιες, για να παρακολουθεί συστηματικά τα κανάλια μας και να μαθαίνει πόσο… δημοφιλέστατος είναι ο «σούπερ γκόμενος με κορμί λαμπάδα» και πόσο… υπέρκομψη είναι η καρακαλτάκα του!