ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ Η ΧΟΥΝΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! ΣΤΑ 4 Ν.Μ. ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ ORUC REIS!

Στα 4 ναυτικά μίλια από το Καστελόριζο, έχει φτάσει το Oruc Reis, συνοδευόμενο από πέντε τουρκικά πολεμικά πλοία και δύο βοηθητικά, σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα! Πως είναι στα 9 ή στα 8 ν.μ. είναι η επίσημη εκδοχή που κυκλοφορεί στην Αθήνα. Έχουμε σοβαρούς λόγους να πιστεύουμε τους Τούρκους, καθώς η πανικόβλητη χούντα Μητσοτάκη έχει πιαστεί επανειλημμένες φορές ψευδόμενη! 

Πάντως, το σίγουρο είναι πως η λεγόμενη «εθνική κόκκινη γραμμή» των 12 μιλίων έχει… πετάξει, καθώς με δήλωση του επιτελάρχη του Μαξίμου Γιώργου Γεραπετρίτη –που δεν διαψεύστηκε από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, ούτε ζητήθηκε η ανασκευή της από τον δηλώσαντα- «η εθνική κόκκινη γραμμή είναι τα έξι ναυτικά μίλια».

Κι όπως κι αν έχει το θέμα, έρευνες διεξάγει, καθώς έχει απλώσει καλώδια, κι αυτό δεν τολμούν να το διαψεύσουν ούτε τα «μιλημένα» ΜΜΕ των Αθηνών. 

Σύμφωνα με την πατσαβουροφυλλάδα «Καθημερινή», οι εντολές που έχουν πάρει οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις, είναι να ειδοποιούν το τουρκικό ερευνητικό σκάφος, μέσω… ασυρμάτου, ότι βρίσκεται εντός ελληνικής υφαλοκρηπίδας, όταν κινείται μεταξύ 6 και 12 μιλίων.

Ποια είναι η εντολή τώρα που κινείται στα 4 ν.μ.; Προφανώς, να κάνουν οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις ότι… κοιμούνται!