«ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑΞΗ» ΕΠΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΠΥΡΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΩΝ «ΕΥΠΑΘΩΝ» ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ. ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ!

Ζούγκλα ήταν το κέντρο των Αθηνών επί ΣΥΡΙΖΑ, ζούγκλα παραμένει και επί των… νομοταξιτών της Νουδούλας, που θα… πάτασσαν την ανομία!

Έτσι, αιματηρό επεισόδιο, με ανταλλαγή πυροβολισμών συμμοριών «ευπαθών» και λαθρομεταναστών, έγινε μέρα-μεσημέρι (στις 12:45 σήμερα) στη συμβολή της Κωνσταντινουπόλεως με την Αγίου Μελετίου. Οι συμμορίτες που αντήλλαξαν πυροβολισμούς επέβαιναν σε συνολικά 4 αυτοκίνητα, κι από τα πυρά τραυματίστηκε στο πόδι ένας αθώος περαστικός, που έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός»!

Και δεν ήταν ο μόνος… Δύο μηχανές της Ομάδας ΔΙΑΣ που συμμετείχαν στις έρευνες για τους δράστες, προσέκρουσαν σε αυτοκίνητο που δεν σχετίζεται με την υπόθεση, με αποτέλεσμα οι  τέσσερις αστυνομικοί που επέβαιναν σ’ αυτές να τραυματισθούν και να καταλήξουν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Αιτία της ανταλλαγής πυροβολισμών θεωρείται η διαμάχη μεταξύ των συμμοριών που λυμαίνονται το κέντρο των Αθηνών, για το εμπόριο των ναρκωτικών…