ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΙΔΙΑ Η ΕΚΒΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΜΕΝΕ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ;

Άρθρο στην ιστοσελίδα των πρωτοπαπαγάλων της Νουδούλας (protothema.gr), με τίτλο «Μετά τη δίκη…», έγραψε η Άννυ Ποδηματά. Μια πρώην «Ρηγού» και ευρωβουλευτής του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, που προφανώς ορέγεται… αξιοποίησή της από τη χούντα του άξιου συνεχιστή του Σημίτη, Κούλη Μητσοτάκη. Στο άρθρο κυριαρχούν οι τετριμμένοι πανηγυρικοί για τη «νίκη της δημοκρατίας» και τα τοιαύτα, αλλά διατυπώνονται και κάποια ερωτήματα. Τελευταίο εκ των οποίων είναι το εξής: 

«Θα ήταν τελικά ίδια η έκβαση της δίκης εάν στις εκλογές του 2019 δεν έμενε εκτός Βουλής η Χρυσή Αυγή;».

Ας δώσουμε εμείς την απάντηση: ασφαλώς και όχι! Το σχέδιο των αμερικανοσιωνιστών και των ντόπιων υποτακτικών τους, προέβλεπε πολλά προαπαιτούμενα, πριν φτάσουμε στην καταδίκη! Με πρώτο και βασικότερο, να μείνει οπωσδήποτε εκτός βουλής η Χρυσή Αυγή! Και για να επιτευχθεί αυτό, επιστρατεύτηκαν «λυτοί και δεμένοι». Από τα καθεστωτικά ΜΜΕ, το ΚΚΕ και τους παρακρατικούς της άκρας αριστεράς, μέχρι τον κομματικό μηχανισμό της Νουδούλας -με «πρώτο βιολί» τους «εθνικόφρονες» κομματάρχες- αλλά και την 5ηη φάλαγγα που δρούσε ΜΕΣΑ στην Χρυσή Αυγή και αποκαλύφθηκε πλήρως μετά τις εκλογές …

Εν τέλει όμως, στη φυλακή δε θα οδηγηθεί μόνον ο Αρχηγός του Κινήματος κι όσοι έμειναν πιστοί μέχρι τέλους, αλλά και αυτοί, που άνοιξαν μόνοι το λάκκο τους.