ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ, Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

Λίγο μετά την απαγόρευση του Πάσχα των Ελλήνων από τη χούντα του αντίχριστου Μητσοτάκη, «προβλέψαμε» ότι η επόμενη απαγόρευση θα αφορά την άλλη μεγάλη γιορτή της Χριστιανοσύνης, τα Χριστούγεννα! «Προβλέψαμε», όχι γιατί είμαστε μάντεις, αλλά γιατί ξέρουμε τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει στα «μεγάλα αφεντικά» της σατανιστικής Λέσχης Μπίλντερμπεργκ!

Μάλιστα, λέγεται πως σε συνάντησή του με «διακεκριμένο» μέλος της Λέσχης, αμέσως μετά το Πάσχα, καυχήθηκε πως μόνο αυτός το τόλμησε, ενώ ο Τσίπρας δε θα το τολμούσε ποτέ! 

Μια γεύση, λοιπόν, του τι μας επιφυλάσσουν οι σατανιστές που κυβερνούν την Ελλάδα μας, έδωσε με πλάγιο –πλην σαφή!- τρόπο η διαβόητη και… υγειονομικώς ορθή πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας – Πειραιά, Ματίνα Παγώνη (αυτή που υποστήριξε πως στην «αντιφασιστική» κορωνοπανήγυρη έξω από το Εφετείο, οι «δημοκράτες» φορούσαν μάσκες και τηρούσαν τις αποστάσεις…). Ιδού πως το’ φερε πονηρά και ύπουλα, δίνοντας σκοπίμως έμφαση στην Πρωτοχρονιά: «Δεν μπορούμε να κάνουμε ρεβεγιόν Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά, αυτό σημαίνει συνωστισμός. Αλλαγή χρονιάς μπορούμε να κάνουμε και μόνοι μας». 

Εφόσον, λοιπόν, δε θα μπορούμε να κάνουμε ούτε «ρεβεγιόν» τα Χριστούγεννα, με το οικογενειακό μας περιβάλλον, πως θα μπορέσουμε να πάμε στην εκκλησία και να γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα, μαζί με τόσους αγνώστους; 

Καταλάβατε τώρα που το πάνε οι αντίχριστοι, ή να σας το κάνουμε πιο λιανά;