ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΔΕΝ ΖΗΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟ ΡΩΣΣΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ; 

Το ρωσικό εμβόλιo Sputnik-V κατά του κορωνοϊού θα κυκλοφορήσει στην Ρωσσία στα τέλη Οκτωβρίου, όπως δήλωσε ο επικεφαλής του Ρωσσικού Ταμείου Άμεσων Επενδύσεων (Russian Direct Investment Fund-RDIF) Κιρίλ Ντμίτριεφ στο ρωσσικό τηλεοπτικό δίκτυο «Ρωσσία-24».
Ενώ, λοιπόν, το ρωσσικό εμβόλιο είναι δοκιμασμένο και εγκεκριμένο, κι είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει, τα πολύφερνα «δυτικά» εμβόλια πάνε από αποτυχία σε αποτυχία!

Έτσι, μετά την Astra Zeneca, που παρασκεύαζε το περιβόητο «εμβόλιο της Οξφόρδης» και ανακοίνωσε παύση δοκιμών λόγω πολύ δυσάρεστων παρενεργειών, και η  Johnson & Johnson ανακοίνωσε την προσωρινή παύση των κλινικών δοκιμών Φάσης 3 του εμβολίου που παρασκεύαζε, λόγω… ανεξήγητης παρενέργειας σε έναν συμμετέχοντα.
Το αμερικανο-γερμανόδουλο προτεκτοράτο Μητσοτακιστάν, έχει επιλέξει για πολύ συγκεκριμένους πολιτικούς λόγους, που έχουν να κάνουν με το γνωστό καραμανλικό δόγμα «Ανήκομεν στην Δύσιν», να προμηθευτεί «δυτικά» εμβόλια, όταν και αν κυκλοφορήσουν! Που όπως φαίνεται, δεν πρόκειται να κυκλοφορήσουν σύντομα! Άρα, θα νοσεί και θα πεθαίνει ο κοσμάκης απροστάτευτος, επειδή οι Μητσοτάκης, Τσίπρας, Γεννηματά, Κουτσούμπας, Βελόπουλος και Βαρουφάκης (ΚΑΝΕΝΑΣ εκ των οποίων ΔΕΝ έχει ζητήσει να παραγγείλουμε το ασφαλές ρωσσικό εμβόλιο) είναι ΔΟΥΛΟΙ των Αμερικανών και των Γερμανών!

Για τον Φύσσα, δικάστηκε και καταδικάστηκε ένα ολόκληρο κόμμα! Γι’ αυτό το ΕΓΚΛΗΜΑ εις βάρος ολόκληρου του ελληνικού λαού, θα δικαστεί κανείς;