«ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ» ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ «ΕΥΘΥΝΗ» ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΠΡΥΤΑΝΗ ΤΟΥ ΕΜΠ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΜΟΝΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ!

Την… ευθύνη (γιατί όχι, τζάμπα είναι…) ανέλαβαν αυτοαποκαλούμενοι «αναρχικοί και αναρχικές» για τις καταστροφές που προκάλεσαν προ ημερών στο γραφείο του πρύτανη του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, με ανάρτησή τους στη γνωστή ιστοσελίδα του «χώρου»*.

Στην ανάρτηση υπάρχουν και οι σχετικές φωτογραφίες για τις «εκτεταμένες ζημιές», που όπως καυχώνται προκάλεσαν οι παρακρατικοί.

Τους οποίους, μπορεί να βρει μέσα σε λίγα λεπτά η Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και να τους οδηγήσει στην δικαιοσύνη. Αλλά δεν το κάνει, γιατί αυτά τα «γκρουπούσκουλα» (που θα… εξαφάνιζε ο Κούλης Μητσοτάκης…) δεν είναι εγκληματική οργάνωση. Στο ψευδοκράτος της ψοφοδεξιάς και των «λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων», μόνο η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση!

(ΥΓ): Παρεμπιπτόντως, θεωρητικά, η χούντα Μητσοτάκη έχει καταργήσει το λεγόμενο «πανεπιστημιακό άσυλο». Αλλά, μόνο θεωρητικά, για να’ χουν να καυχώνται οι «εθνικόφρονες» για την κυβέρνησή τους, της… «πάταξης της ανομίας»! 

*Πρόκειται βεβαίως για το Indymedia, του οποίου το… σφράγισμα είχε προαναγγείλει προεκλογικώς η «ακροδεξιά» κομπανία της Νουδούλας (Μπουμπούκος, Βορίδης, Μπογδάνος και λοιποί…), αλλά μόλις… έριξαν την αριστερά από την εξουσία», το… ξέχασαν.

Ποιος ξέρει, μπορεί και να το… ξαναθυμηθούν κάποια στιγμή και να το ζητήσουν με… tweet. Φυσικά, η κυβέρνησή τους δε θα το κάνει, αλλά θα πάρουν και θα δώσουν κάτω από το tweet τα… συχαρίκια από τους αφελείς… followers.