ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΛΕ ΤΟ ΑΧΡΕΙΑΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ LOCKDOWN;

Θερίζει τον τελευταίο καιρό ο κορωνοϊός, με πολλές εκατοντάδες νέα κρούσματα καθημερινά. Μόνο εχθές Τρίτη, ανακοινώθηκαν επισήμως –από τον ΕΟΔΥ- 408 νέα κρούσματα, 295 την Δευτέρα, 280 την Κυριακή, 306 το Σάββατο, κ.ο.κ. Μάλιστα, όπως είπε ο καθηγητής Γώγος σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, «τα κρούσματα είναι παραπάνω στην πραγματικότητα από αυτά που καταγράφονται με τεστ. Με τα τεστ βλέπουμε τη δυναμική της επιδημίας». Τις δε τελευταίες τέσσερις ημέρες, έχουν καταγραφεί και 25 θάνατοι – 65 τις 13 πρώτες μέρες του Οκτωβρίου- οι δε διασωληνωμένοι έχουν φτάσει τους 93. Ωστόσο, γενικό lockdown στην οικονομία της χώρας ΔΕΝ έχει επιβληθεί. Τουλάχιστον ακόμα…

Την Άνοιξη, με πολύ λιγότερα κρούσματα (κάτω από 50 την ημέρα), πολύ λιγότερους θανάτους (1-2 την ημέρα) και πολύ μικρότερο αριθμό διασωληνωμένων στις ΜΕΘ, η χούντα Μητσοτάκη –με τη σύμφωνη γνώμη ΟΛΩΝ των κοινοβουλευτικών κομμάτων– είχε επιβάλλει γενικό lockdown, με καταστροφικό αποτέλεσμα για την ελληνική οικονομία και τους Έλληνες.     

Άρα, εφόσον δεν επιβάλλεται και τώρα γενικό lockdown, με πολύ περισσότερα νέα κρούσματα, θανάτους και διασωληνωμένους, σημαίνει ότι το lockdown που είχε επιβληθεί την Άνοιξη ήταν αχρείαστο!

Αλήθεια, πότε θα δικαστεί η εγκληματική οργάνωση που επέβαλλε αυτό το αχρείαστο lockdown;