ΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ… ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΟΡΩΝΟ-ΠΑΝΗΓΥΡΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ! ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ! 

Είναι ξεδιάντροποι! Ακόμα και μετά την αυτογελοιοποίηση της «κυβέρνησης» (χούντας!) Μητσοτάκη και των παρατρεχάμενών της, «λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων», με την κορωνο-πανήγυρη έξω από το Εφετείο, συνεχίζουν σα να μην τρέχει τίποτα τους… υγειονομικούς ελέγχους!

Έτσι, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της γενικής γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων (του Μπουμπούκου…), «συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι έλεγχοι στην αγορά για την τήρηση των μέτρων κατά της διασποράς του Covid-19»!!!

Σύμφωνα πάντα με την άκρως προκλητική αυτή ανακοίνωση των υποκριτών: «Κατά το χρονικό διάστημα από 5 Οκτωβρίου 2020 έως και 11 Οκτωβρίου 2020 πραγματοποιήθηκαν συνολικά 268 έλεγχοι και βεβαιώθηκαν 29 παραβάσεις που αφορούσαν στο παράνομο εμπόριο και 38 που αφορούσαν στη μη τήρηση των μέτρων κατά της διασποράς του COVID-19 στην κοινότητα.

Σε συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία, τη Δημοτική Αστυνομία Αθήνας και Θεσσαλονίκης και την συνδρομή των τοπικών, δημοτικών και περιφερειακών, αρχών, οι επιχειρήσεις της ΔΙ.Μ.Ε.Α. για την αντιμετώπιση του παράνομου εμπορίου και την εφαρμογή των μέτρων κατά του COVID-19, έλαβαν χώρα σε Αττική και Θεσσαλονίκη. Επιβλήθηκαν πρόστιμα συνολικού ύψους 25.750 ευρώ, εκ των οποίων 9.250 ευρώ, αφορούσαν στη μη τήρηση των μέτρων κατά της διασποράς του COVID-19 στην κοινότητα…».

Μετά από την κορωνο-πανήγυρη του Εφετείου, ΔΕΝ έχει το ηθικό δικαίωμα κανένα κρατικό όργανο να ελέγξει κανέναν! Μην πληρώνετε κανένα πρόστιμο και αντί για λεφτά να στέλνετε στους εισπράκτορες φωτογραφίες από το αίσχος του Εφετείου και τις δηλώσεις συμμετοχής σ’ αυτό ΟΛΩΝ των κομμάτων του… τόξου, συμπεριλαμβανομένου και του κυβερνητικού!