ΝΟΥΔΟΥΛΑ – ΑΝΤΑΡCIA ΣΥΜΜΑΧΙΑ! ΟΙ ΝΕΟΙ… «ΓΡΑΜΜΟΜΑΧΟΙ» ΔΙΟΡΙΣΑΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΑΡ-CIA!

Ως γνωστόν, έχουμε κυβέρνηση… σκληρών «εθνικοφρόνων», που έριξε την αριστερά των… «κατσαπλιάδων» από την εξουσία και που… παραλίγο φέτος να στείλει και εκπρόσωπο στον… Γράμμο – στο… τσακ δεν έστειλαν!

Οι νέοι «Γραμμομάχοι», λοιπόν, διόρισαν αναπληρωτής Διοικητή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου τον γιατρό Δημήτρη Μπάκο, που είχε τη θέση του διευθυντή στη τεχνική υπηρεσία του. Η ορκωμοσία του οποίου, όλως τυχαίως, έγινε την ημέρα της «νίκης της δημοκρατίας» στο Εφετείο Αθηνών.

Σημαντική λεπτομέρεια: ο νέος εκλεκτός των «εθνικοφρόνων», «γραμμομάχων» και… κατσαπλιαδοκτόνων της Νουδού, είναι στελεχάρα της… ΑΝΤΑΡCIA!

(ΥΓ) 1: Ευτυχώς! Ευτυχώς να λέμε και να δοξάζουμε τον καλό Θεό της Ελλάδος, που βρέθηκε ο Κούλης Μητσοτάκης και τ’ άλλα παιδιά, ο Μπουμπούκος μας, ο Μπογδάνος μας, ο Κυρανάκης μας, ο Βορίδης μας, η Μαρέβα μας, κ.λπ., κ.λπ., κ.λπ., και μας απάλλαξαν από την… αριστερά! Ή όχι; 

(ΥΓ) 2: Καταλαβαίνετε τώρα μερικοί καλοπροαίρετοι αλλά ολίγον… αργόστροφοι πατριώτες, γιατί δεν έχουν συλληφθεί -κι ούτε πρόκειται ποτέ να συλληφθούν!- οι δολοφόνοι της Μαρφίν;