Τα λαϊκά δικαστήρια επιτρέπονται, η συγκέντρωση συμπαράστασης στους πολιτικούς κατηγορούμενους της Χρυσής Αυγής ΟΧΙ

Με μία τυπική ανακοίνωση που δεν ξεπερνάει τις 50 λέξεις το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ανακοίνωσε προ ολίγου ότι αναγκάζεται να προβεί σε απαγόρευση της αυριανής συγκέντρωσης συμπαράστασης προς τους καταδικασθέντες Χρυσαυγίτες έξω από το Εφετείο Αθηνών, προτάσσοντας ως αφορμή την προστασία της δημόσιας ασφάλειας και τάξης.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες έξω από τον ίδιο χώρο συγκεντρώθηκε ένας ετερόκλητος όχλος απαιτώντας την ποινική δίωξη της Χρυσής Αυγής και την πολιτική της εξόντωση, γεγονός που όχι απλά έθεσε σε κίνδυνο τη δημόσια ασφάλεια και τάξη, αλλά κατήργησε και κάθε συνταγματικό νόμο, αφού η συνταγματική υποχρέωση για τη διεξαγωγή μιας δίκαιης δίκης μετατράπηκε από τους αντιφασίστες συνοδοιπόρους της κυβέρνησης Μητσοτάκη σε λαοδικείο.

Οι δεκάδες χιλιάδες συγκεντρωμένοι, ενωμένοι κάτω από τη σκέπη του αντιχρυσαυγιτισμού, όχι απλά έσπασαν τα υγειονομικά πρωτόκολλα της κυβέρνησης, αλλά κατήργησαν και το τεκμήριο της αθωότητας των κατηγορουμένων, αφού για τους «φασίστες» όλα επιτρέπονται και όλα απαγορεύονται, ανάλογα την περίσταση.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση που Χρυσαυγίτες διεκδικούν το αυτονόητο δικαίωμα στην διεξαγωγή της δίκης χωρίς διακρίσεις κι επιλεκτικές κρίσεις με γνώμονα τα πολιτικά πιστεύω των κατηγορουμένων, το κράτος εφευρίσκει αστείες αφορμές για να καταστείλει κάθε απόπειρα αντίδρασης απέναντι στην πρωτοφανή αδικία να καταδικάζονται αθώοι άνθρωποι για τις Ιδέες τους.

Κατά τ’ άλλα, ευτυχώς που έφυγε ο Τσίπρας και ήρθε ο Μητσοτάκης για να απαλλάξει την κοινωνία από την αυθαιρεσία της αριστεράς…

https://www.xrisiavgi.com