Η ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, Η ΟΧΛΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ» ΚΑΙ Ο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ


Η 7η Οκτωβρίου, ημέρα Τετάρτη, ήταν η προαναγγελθείσα ημερομηνία, κατά την οποία θα ανακοινωνόταν η απόφαση του δικαστηρίου για τους κατηγορούμενους της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι εδώ και πεντέμισι χρόνια δικάζονται με την περιβόητη (κατά το «δημοκρατικό» τόξο) κατηγορία, της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης.

Όλος ο κόσμος περίμενε την συγκεκριμένη ημέρα και ώρα να ακούσει από τα μέσα ενημέρωσης, την απόφαση της δικαιοσύνης.
Όμως την ίδια ημέρα, τα κόμματα της σημερινής Βουλής που αρέσκονται να αυτοαποκαλούνται κόμματα του δημοκρατικού τόξου, είχαν άλλα σχέδια.

Την συγκεκριμένη ημέρα ενώθηκαν και ενήργησαν,  σαν να ανήκαν όλα σε ένα κόμμα.

Για τις ανάγκες του παρόντος άρθρου, το «κόμμα» αυτό πείτε το «δημοκρατικό τόξο».

Το «κόμμα» λοιπόν, των «δημοκρατικοτοξοτών», μία εβδομάδα πριν την 7η Οκτωβρίου συνεδρίασε αποφάσισε και εξήγγειλε ότι ο Ελληνικός λαός έχει ιερό χρέος να παρευρεθεί έξω από το Εφετείο και να βροντοφωνάξει με στεντορεία τη φωνή:  «θάνατος στους φασίστες της Χρυσής Αυγής».

Εν αρχή βγήκε ο Τσίπρας !
Βγήκε στα μέσα ενημέρωσης καθώς και στα φατσοτουΐτια και κάλεσε κάθε δημοκρατικό πολίτη, «να πάρει μέρος στην μεγάλη αντιφασιστική συγκέντρωση έξω από το Εφετείο», δηλώνοντας παράλληλα ότι θα ήταν κι’ αυτός εκεί, όπως και έγινε.
Πήρε μαζί του βουλευτάδες και κομματικούς παρατρεχάμενους και να τον έξω από το Εφετείο να σπρώχνεται να πάει σε καλό σημείο για να τον παίρνουν τα κανάλια ολόσωμο με υψωμένη τη γροθιά και για να ακούγεται καθαρά η φωνή του, όταν καλούσε τους δικαστές να δικάσουν τους «φασίστες».

Από κοντά και η Φώφη του ΚΙΝΑΛ με το δικό της μπλοκ, να φωνάζει κι’ αυτή : «σας το είχα πει ότι θα’ ρθουμε όλοι οι ΚΙΝΑΛΗΤΕΣ εδώ μαζί, να φάμε  τους….. ναζί»!

Ασφαλώς από το οχλοκρατικό, πανηγύρι δεν θα μπορούσε να λείψει ο Κουτσούμπας με το ΠΑΜΕ του, που  με τον αέρα του γνήσιου μπολσεβίκου που του δίνει το……. σφυροδρέπανο, υψώνει πιο στιβαρή γροθιά από εκείνη του Αλέξη του Σύριζα, και φωνάζει πιο δυνατά από αυτόν, την ιαχή προς τους δικαστές : «κρεμάστε τους ναζί».

Ακολουθεί το Μέρα25 με τον Βαρουφάκη, με τον ίδιο σκοπό τις ίδιες ιαχές και την ίδια εκβιαστική απαίτηση από τους δικαστές: να βάλουν φυλακή τη Χρυσή Αυγή.

Να μην ξεχάσουμε την Νέα Δημοκρατία, που ήταν κι’ αυτή παρούσα, με επίσημη αντιπροσωπεία.
Η οποία Νέα Δημοκρατία,  με επίσημες δηλώσεις κοκορεύτηκε έναντι των άλλων, ότι ήταν η αφεντιά της αυτή που ξεκίνησε την δίωξη της Χρυσής Αυγή και είναι αυτή που σήμερα την ολοκληρώνει.

Όλοι αυτοί, με τις δηλώσεις τους τις αναρτήσεις τους τις κινητοποιήσεις και την φυσική τους παρουσία, κατάφεραν να μαζέψουν 20.000 άτομα( σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της αστυνομίας), έξω από το Εφετείο.

Πότε; Την ίδια ώρα που το αρμόδιο Υπουργείο Προστασίας του πολίτη και διαχείρισης κρίσεων, απαγορεύει ρητά την συνάθροιση πάνω από… 9  άτομα στην Αττική, στα πλαίσια των μέτρων αποφυγής μετάδοσης του κορωνοϊού!

Την ίδια ώρα που η αστυνομία διώχνει 20 νεαρά άτομα από πλατείες και από τα σκαλάκια των εκκλησιών, λόγω του φόβου κορωνοϊού!

Την ίδια ώρα που γαμπρός στην Θεσσαλονίκη πλήρωσε 3.000€ πρόστιμο για τι έκανε το «έγκλημα» να καλέσει στον γάμο του, πάνω από 50 άτομα.

Οπότε, εύλογα αναρωτιέται ο απλός πολίτης: τα 20.000 άτομα που συναθροίστηκαν έξω από το Εφετείο για να εκβιάσουν τους δικαστές να καταδικάσουν την Χρυσή Αυγή, δεν μεταδίδουν τον κορωνοϊό, αλλά τον μεταδίδουν τα 50 + 1 άτομα, που κάλεσε οι γαμπρός στον γάμο του;

Εκτός και αν είχαν πληροφορίες ότι στις 7 Οκτωβρίου ο κορωνοϊός θα είχε… ρεπό, ή  ότι ο κορωνοϊός προσέχει τους δημοκρατικοτοξότες και δεν τους πλησιάζει όταν διαδηλώνουν για τον «ιερό» σκοπό, όπως αυτός της απαίτησης καταδίκης της Χρυσής Αυγής.

Ο όχλος των 20.000 ατόμων έξω από το Εφετείο απαίτησε εκβιαστικά και με πάθος από τους δικαστές, να καταδικάσουν την Χρυσή Αυγή.

Στη συνέχεια ξέσπασε σε χειροκροτήματα όταν άκουσε την ανακοίνωση της ενοχής των κατηγορουμένων, και πριν αναχωρήσει, θεώρησε σκόπιμο, να επιτεθεί με μολότοφ, πέτρες και ρόπαλα στους αστυνομικούς, και φεύγοντας να αφήσει πίσω του ένα πεδίο μάχης γεμάτο από πέτρες, καμένους κάδους σκουπιδιών και τόνους σκουπίδια.

Παρόμοια ομαδική συμπεριφορά με τους δημοκρατικοτοξότες, υιοθέτησαν και τα κανάλια.

Ξεκίνησαν συντονισμένα και με λύσσα, μια νέα χρυσαυγειάδα μέσα από τα δελτία ειδήσεων, της οποίας το περιεχόμενο ήταν μόνον ψέματα, λάσπη και συκοφαντία κατά της Χρυσής Αυγής.

Τα δελτία ήταν σχεδόν μονοθεματικά, αφού κρατούσαν από μισή ώρα, έως και πενήντα λεπτά , με θέμα τι άλλο; Το «μόρφωμα» της Χρυσής Αυγής.

Στα δελτία αυτά ήταν καλεσμένοι «δημοκράτες» πολιτικοί από όλο το «δημοκρατικό τόξο», οι οποίοι για πρώτη φορά στη ζωή τους και στην τηλεοπτική τους ιστορία και παρουσία, συμφωνούσαν σε όλα! Δηλαδή: οι  Χρυσαυγίτες να πάνε φυλακή.

Μιλούσε ο Νεοδημοκράτης και κουνούσε καταφατικά το κεφάλι ο Συριζαίος, μιλούσε ο ΣΥΡΙΖΑίος και απαντούσε: «συμφωνώ απολύτως» ο ΚΙΝΑΛήτης, και πάει…. λέγοντας.

Μιλούσε άπαν το δημοκρατικό τόξο ως ένας άνθρωπος!

Με δυό, λόγια ήταν όλοι μέσα σε μια τόσο ωραία ατμόσφαιρα ομοφωνίας, που αν μπορούσε να μιλήσει ο τηλεθεατής, θα τους έλεγε: «βρε παιδιά αφού συμφωνείτε σε όλα γιατί συνεχίζετε να μιλάτε με τις ώρες ;»

Δεν είδαμε ούτε ΕΝΑ κανάλι να καλέσει έστω ΕΝΑΝ Χρυσαυγίτη, και να του κάνει την απλούστατη ερώτηση:

Τι απαντάτε εσείς οι Χρυσαυγίτες  και «φασίστες» σε αυτά που σας καταμαρτυρούνε οι πολιτικοί μέσω των μέσων ενημέρωσης;
Κανείς και πουθενά δεν κλήθηκε για να κάνει έστω στοιχειώδη αντίλογο.

Αν είχε κληθεί έστω και ΕΝΑΣ σε ΕΝΑ μόνο κανάλι, θα  έλεγε προς τα υπόλοιπα κανάλια το εξής:

Κύριοι!  Οι ραδιοτηλεοπτικές συχνότητες που σας έχουν παραχωρηθεί προσωρινά, είναι περιουσία του Ελληνικού λαού και πρέπει μέσα από αυτές να ακούγονται όλες οι φωνές των Ελλήνων.

Πόσο μάλλον η φωνή των Χρυσαυγιτών που  εσείς τους βρίζετε, τους λασπολογείτε και τους συκοφαντείτε, χρόνια τώρα, ΑΔΙΚΑ!
Θα τους έλεγε: «μας κατηγορείτε ότι είμαστε εγκληματική οργάνωση επειδή ο Ρουπακιάς δολοφόνησε τον άτυχο Φύσσα», και στη συνέχεια  θα έκανε το απλούστατο ερώτημα:

Κύριοι! απαντήστε παρακαλώ: «ποια εγκληματική οργάνωση, θα έστελνε ποτέ ένα μέλος της, να πάει να δολοφονήσει έναν άνθρωπο μπροστά στους αστυνομικούς, και μετά να περιμένει να συλληφθεί και να ομολογήσει ;»

Θα τους έλεγε ακόμη, ότι η φίμωση που επιβάλλετε σε ένα κόμμα που το ψηφίζουν εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες είναι πέρα για πέρα ΑΔΙΚΗ ! Δεν θα την έλεγε φασιστική, γιατί:  «από τότε που χρησιμοποιείτε εσείς για εμάς αυτή τη λέξη, η λέξη…… έχει χάσει το νόημά της.»

Και ακόμη:

«Αυτή η ΑΔΙΚΙΑ που κάνετε συστηματικά, χρόνια τώρα  σε βάρος των Ελλήνων Εθνικιστών, σπέρνει το μίσος και το διχασμό μεταξύ των νέων και κάποια στιγμή θα πέσει στα κεφάλια ΟΛΩΝ ΜΑΣ!
Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΔΙΧΑΣΜΟ!»