ΟΤΑΝ Ο ΠΟΛΕΜΟΧΑΡΗΣ ΟΜΠΑΜΑ ΕΔΙΝΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ «ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΑΝΤΙΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΚΗΣ» ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

Ήταν 8 Αυγούστου του 2013, όταν ο τότε εγκάθετος των Αμερικανοσιωνιστών, κατοχικός πρωθυπουργός της Ελλάδος Σαμαράς, περνούσε τις πύλες του οβάλ γραφείου του Λευκού Οίκου.

Κύριο θέμα συζήτησής του με τον αιμοχαρή Ομπάμα (τον «πολέμαρχο» με το… αγγελικό πρόσωπο!), ήταν η συνεχής άνοδος της Χρυσής Αυγής, όπως αποκάλυψε ο ανταποκριτής καθεστωτικών μέσων στην Ουάσινγκτον, Μιχάλης Ιγνατίου. Ας θυμηθούμε το σχετικό ρεπορτάζ:

ΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΟΜΠΑΜΑ – ΣΑΜΑΡΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ, οι ερωτήσεις για τη Χρυσή Αυγή: «…Είναι εντυπωσιακό ότι ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών ασχολήθηκε με τη ναζιστική οργάνωση Χρυσή Αυγή, η οποία εισήγαγε στο ελληνικό πολιτικό σκηνικό μεθόδους μαφίας. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, οι συνομιλητές του πρωθυπουργού αλλά και ο ίδιος μίλησαν για απαράδεκτα φαινόμενα εξτρεμισμού… Το θέμα της ναζιστικής Χ.Α. χαρακτηρίζεται «πολύ ευαίσθητο», καθώς παρουσιάζει επικίνδυνη αντιαμερικανική και αντισημιτική συμπεριφορά. Οι γραφειοκράτες του Στέιτ Ντιπάρτμεντ παρακολουθούν εκ του σύνεγγυς τη δράση της και διατηρούν συνεργασία με το Εβραϊκό Λόμπι, τους Ελληνοαμερικανούς και την Αθήνα για την αντιμετώπισή της». 

Κι όπως ομολόγησε προχθές ο Σαμαράς, σε άρθρο του στη φυλλάδα των Ιών, την είχε στημένη στην Χρυσή Αυγή και η δολοφονία Φύσσα ήταν μόνον η αφορμή: 

«Έτσι προχώρησε σιωπηλά και χωρίς “τυμπανοκρουσίες” όλη η απαραίτητη “προεργασία”, ώστε τη στιγμή που έγινε το “τραγικό λάθος”, δηλαδή η δολοφονία Φύσσα, να κινηθεί αστραπιαία η Δικαιοσύνη και να παραπεμφθεί η ΧΑ ως “εγκληματική οργάνωση”».

Προφανώς, η «προεργασία» των διώξεων έγινε από τη στιγμή που πήρε ο Σαμαρά το «πράσινο φως» από τον πολεμοχαρή Ομπάμα, για εξόντωση του «επικίνδυνα αντιαμερικανικού και αντισημιτικού» κόμματος, που «χάλαγε την πιάτσα» στην αμερικανοκρατία!