ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ! «ΕΥΠΑΘΕΙΣ» ΚΑΙΝΕ ΤΗ ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ! ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΟΥΦΑΛΕΣ «ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ», ΚΛΕΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΑ ΚΑΒΟΥΚΙΑ ΣΑΣ!

Όσο η Χρυσή αυγή ήταν δυνατή, υπήρχε ο φόβος της ανόδου της κι όλοι ήταν πολύ προσεκτικοί. Τώρα, με την Χρυσή Αυγή στη φυλακή, όλα επιτρέπονται σε τούτη τη χώρα!

Από το μεσημέρι, λοιπόν, χιλιάδες «ευπαθείς» έχουν βγει στους δρόμους και καίνε τη μισή Ελλάδα (από την Πελοπόννησο μέχρι την Θεσσαλία), ενώ οι… νομοταξίτες της ΕΛΑΣ (και ψηφοφόροι του Μητσοτάκη, στην συντριπτική τους πλειοψηφία…) κάνουν ότι… κοιμούνται, κατόπιν «άνωθεν» εντολών!

Αφορμή για την επίδειξη δυνάμεως –διότι περί αυτού πρόκειται!- είναι ένα περιστατικό που έγινε… προ ημερών στην Μεσσήνη Μεσσηνίας, όταν τρεις «ευπαθείς» μπήκαν σε σπίτι για να κλέψουν και το θύμα τους, τους πυροβόλησε με αποτέλεσμα να σκοτώσει έναν απ’ αυτούς. Βέβαια, σήμερα οι «κανίβαλοι» της δικαιοσύνης (έτσι αποκάλεσε τους δικαστές σε δηλώσεις του στα κανάλια ο πρόεδρος των «Ρομά» Κορινθίας – για να δούμε, θα βρεθεί κάνας… αδέκαστος να τολμήσει να του ασκήσει δίωξη;) έκαναν το «καθήκον» τους και διέταξαν την προφυλάκιση του 63χρονου που αντέδρασε στην καταλήστευσή του. Αλλά, επειδή μπορεί το παράδειγμά του να το ακολουθήσουν κι άλλοι και οι «ευπαθείς» να μη μπορούν να κάνουν ληστείες και κλοπές, καίνε τη μισή Ελλάδα για να το σκεφτεί διπλά όποιος «μπαλαμός» τολμήσει να αντιδράσει!

Κλειστείτε τώρα στα καβούκια σας κουφάλες «εθνικόφρονες» και μη… στείλετε τζάμπα στους… σκληρούς βουλευτές «μας», για να… καθαρίσουν, διότι αυτοί δεν είναι… «μαλάκες» σαν τους χρυσαυγίτες «ρατσιστές», κι έχουν κάνει με τους «ευπαθείς»… κουμπαριές!