ΟΥΑΟΥ! Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΡΕΙ ΙΣΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ Ο… ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΦΙΛΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ

Το κόλπο της χούντας του Μητσοτάκη για την συγκράτηση στο «μαντρί» των πατριωτών ψηφοφόρων, έχει ως εξής: η κυβέρνηση θα ασκεί αντεθνική και αντιλαϊκή πολιτική, αλλά θα βγαίνουν κάποιοι «ακροδεξιοί» βουλευτές της και θα… διαφωνούν. Στα απλά όμως. Όποτε θα υπάρχει σοβαρό θέμα και θα τίθεται ζήτημα κομματικής πειθαρχίας, οι… διαφωνούντες θα υπερψηφίζουν, αλλά με… βαριά καρδιά και… κλαίγοντας, όπως ψήφιζαν οι… αντιμνημονιακοί βουλευτάδες του ΣΥΡΙΖΑ τα Μνημόνια και τα αντιλαϊκά μέτρα!

Έτσι, στην περίπτωση της διαμάχης Αρμενίας-Αζερμπαϊτζάν, η μεν χούντα τηρεί ίσες αποστάσεις, εξισώνοντας θύτες και θύματα, αφενός μεν γιατί η φαμίλια Μητσοτάκη κάνει μπίζνες με τους Αζέρους και αφετέρου δε, δεν θέλει να πάει κόντρα στον Οθωμανό Πασά της και στους… φίλους μας τους σιωνιστές, που οπλίζουν τους Αζέρους!

Όμως, ο «ακροδεξιός» -που ήτανε μια ζωή κομμούνι του κερατά!- Μπογδάνος κάνει… αντίσταση και αποχώρησε από την κοινοβουλευτική Επιτροπή Φιλίας Ελλάδας-Αζερμπαϊτζάν. Τι λε ρε μεγάλε! Τους έκανες τα μούτρα… κρέας!