ΚΟΥΛΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ «ΣΟΦΟΥΣ ΤΗΣ ΣΙΩΝ»: ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΞΕΤΕΛΕΣΘΗ! 

Τον Σεπτέμβριο του 2013, αμέσως μετά τις συλλήψεις του Αρχηγού και στελεχών της Χρυσής Αυγής, ο τότε δοτός πρωθυπουργός των διεθνών σιωνιστών έσπευσε στις ΗΠΑ, όπου εμφανίστηκε περιχαρής μπροστά στα αφεντικά του (του American Jewish Committee) και τους ανήγγειλε το χαρμόσυνο νέο: «τους έδεσα»!

Τώρα, ήταν η σειρά του ζαβού διαδόχου του, Κούλη Μητσοτάκη, να συναντηθεί με τα αφεντικά του για να τους δώσει ραπόρτο και να εισπράξει τα εύσημα. 

Έτσι, συνάντηση στο Μαξίμου με τους εν Ελλάδι τοποτηρητές του διεθνούς σιωνισμού, τον πρόεδρο και τον γενικό γραμματέα του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδος (ΚΙΣΕ), Δαυίδ Σαλτιέλ και Βίκτωρα Ελιέζερ, είχε ο πιστός δούλος τους, Κούλης ο ζαβός. 

Σύμφωνα με τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια του «ο πρωθυπουργός τόνισε ότι έκλεισε ένας τραυματικός κύκλος της δημόσιας ζωής της χώρας, καθώς το ναζιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής, αφού πρώτα έμεινε εκτός Βουλής με την ψήφο των πολιτών, χθες καταδικάστηκε και από το Δικαστήριο. Οι εκπρόσωποι του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδος (ΚΙΣΕ) εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τη χθεσινή ιστορικής σημασίας απόφαση της ελληνικής Δικαιοσύνης. Ο Πρόεδρος του ΚΙΣΕ επεσήμανε τις ανησυχίες που είχε εκφράσει ο ελληνικός εβραϊσμός από το 2012, όταν εξελέγησαν στη βουλή τα στελέχη της Χρυσής Αυγής και μνημόνευσε ότι τόσο ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς όσο και ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχαν τονίσει από την πρώτη στιγμή ότι η ελληνική Πολιτεία δεν θα ανεχθεί οποιοδήποτε νεοναζιστικό μόρφωμα».

«Αποστολή εξετελέσθη», λοιπόν! Αλλά, έχει ο καιρός γυρίσματα!