ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ! ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ «ΔΙΚΑΣΑΝ» ΚΑΙ «ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ» ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Μπορεί η φυλλάδα των Ιών να άφησε στην απέξω τον ελλαδοχριστέμπορα Βελόπουλο από την αρθρογραφία –ωμή παρέμβαση στη δικαιοσύνη, όλων των πολιτικών αρχηγίσκων και του Σαμαρά, για να καταδικαστεί η Χρυσή Αυγή, αλλά αυτά τα σιχάματα της κοινωνίας βρήκαν τρόπο να πάρουν θέση εντός του… συνταγματικού τόξου!

Έτσι, το μόρφωμα του αρχιλαμόγιου συμμετείχε ενεργά στο «λαϊκό δικαστήριο» που έστησαν χθες στη βουλή η χούντα του γιού του «σκύλου των Ες-Ες» και οι σταλινικοί συνοδοιπόροι της, κι ένας μπαστουνόβλαχος βολευτής του είπε τα εξής: 

«Είμαστε έτοιμοι να ζήσουμε το τέλος μιας πολύ σκοτεινής περιόδου. Με μεγάλη χαρά περιμένουμε να τελειώσει αυτή η ιστορία και να παραδειγματιστούμε όλοι. Και η κοινωνία που έχει ένα κομμάτι της ευθύνης καθώς την έβαλε στην Βουλή και το πολιτικό σύστημα που οδήγησε ένα μέρος του κόσμου να ψηφίσει την Χρυσή Αυγή. Και η δικαιοσύνη είναι κομμάτι της κοινωνίας την οποία πρέπει να αφουγκράζεται. Δεν μπορεί να μην δείξει το πιο σκληρό της πρόσωπο σε αυτούς που υμνούν τον φασισμό».

Θα τα πούμε στις εκλογές, παλιολαμόγια! Αν μέχρι τότε δεν έχετε προσχωρήσει στη «μεγάλη παράταξη» της ψοφοδεξιάς…