ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΜΕΣΑ «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ» ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ!

Όταν ο Κυριάκος ήταν μικρός, ο πατήρ Μητσοτάκης είχε καταλάβει πως το παιδί βγήκε ζαβό και είχε δώσει εντολή στις νταντάδες του να του κάνουν όλα τα χατίρια. Επίσης, μεγάλο ρόλο στη διαμόρφωση της προσωπικότητάς του, έπαιξε και το «μπούλινγκ» που του έκανε η Ντόρα, η οποία «βλάκα» τον ανέβαζε, «ηλίθιο» τον κατέβαζε. Τον έκανε αμείλικτο και εκδικητικό! Και να που ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και η θέληση των διεθνών αφεντάδων –που τέτοιους σαν τον Κυριάκο θέλουν, για να τους κάνουν ότι θέλουν!- κι έγινε πρωθυπουργός ο «βλάκας» και «ηλίθιος»!

Είναι προφανές, ότι η –όχι σημερινή, είχε ληφθεί προ πολλού!- απόφαση της «ανεξάρτητης δικαιοσύνης» για την Χρυσή Αυγή ήταν υπαγορευμένη από τα κόμπλεξ αυτού του ζαβού κακομαθημένου παιδιού!

Που τα θέλει όλα δικά του και των αλλονών τίποτα! Που θαυμάζει τους Πούτιν και Ερντογάν, γιατί είναι πολλά χρόνια στην εξουσία και φαντάζεται με το ηλίθιο μυαλό του, πως μπορεί να τους μοιάσει! Φυσικά, αυτό δε θα συμβεί ποτέ! Θα πάρουν ότι είναι να πάρουν απ’ αυτό το πράμα οι διεθνείς εξουσιαστές (συμφωνία «καζάν-καζάν» στο Αιγαίο, φτωχοποίηση του ελληνικού λαού και νέο υπερ-Μνημόνιο και άλλα πολλά) και θα τον πετάξουν σα στυμμένη λεμονόκουπα…

Έχουμε επισημάνει εξ’ αρχής, πως ο πρώην κνίτης και νυν αριστερό χέρι του Μητσοτάκη, Θεοδωρικάκος, που είναι ειδικός επί των δημοσκοπήσεων, του είχε τονίσει πως αν μπορέσει να κρατήσει τους πατριώτες ψηφοφόρους που έκλεψε από την Χρυσή Αυγή (το 4%), θα πραγματοποιήσει το όνειρό του, να μείνει στην εξουσία εσαεί! Αν παρατηρήσετε, όλο το επικοινωνιακό παιχνίδι της χούντας, στοχεύει ειδικά σ’ αυτούς τους ψηφοφόρους!

Ωστόσο, επειδή ως κακομαθημένος είναι και αχόρταγος, σου λέει, ότι ναι μεν τους επέφερα μεγάλο πλήγμα στις εκλογές, ναι μεν τους διέσπασα («η τελευταία διάσπαση της Χρυσής Αυγής είναι μια μεγάλη επιτυχία του Κυριάκου Μητσοτάκη» – Γ. Κύρτσος), ναι μεν τους έχω αποκλείσει από παντού, αλλά…

Οι καιροί που έρχονται και τα δεινά που φέρνουν (προδοσίες, ξεπούλημα των πάντων, φτωχοποίηση, υπερ-Μνημόνια, κ.τ.λ.), προσφέρονται για αναγέννηση του εθνικιστικού κινήματος. Κλείστε τους, λοιπόν, μέσα όλους «ανεξάρτητοι δικαστές», για να μην υπάρξει καμμιά συνέχεια στο μόνο πολιτικό Κίνημα στην νεώτερη Ιστορία της Ελλάδος που αμφισβήτησε ανοιχτά την εξουσία μας και τάραξε συθέμελα το κατεστημένο μας! 

Συνεχίζεται…