ΙΔΕΟΛΟΓΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ: Η ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΚΕ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Είμαστε αγνοί ιδεολόγοι. Κι ως αγνοί ιδεολόγοι, σεβόμαστε και συμπαθούμε όλους όσους είναι σαν κι εμάς, όποιες ιδέες κι αν ασπάζονται. Ακόμα κι αν είναι κομμουνιστές! Αλλά, πραγματικοί κομμουνιστές, όχι… θησαυροφύλακες!

Έτσι, για τη στάση του ΚΚΕ στο θέμα της δίκης της Χρυσής Αυγής, όπου το δήθεν… επαναστατικό κόμμα απαιτεί από το αστικό κράτος και την αστική δικαιοσύνη να καταδικάσει τους εθνικιστές, διαβάσαμε τα εξής στην πολύ αξιόλογη ιστοσελίδα tillthehalt.blogspot.gr:

«Όταν το ΚΚΕ ήταν πράγματι Κομμουνιστικό και Επαναστατικό, οι Αστοί το είχαν κηρύξει παράνομο…

Σήμερα οι εποχές έχουν αλλάξει. Το ΚΚΕ από κομμουνιστικό, επιβραβεύεται από την Αστική Τάξη ως το πιο αξιόπιστο Αστικό Κόμμα και από τον Επαναστατικό-Εθνικοαπελευθερωτικό-Αντικαπιταλιστικό-Αντιφασιστικό-Αντιιμπεριαλιστικό αγώνα έχει περάσει στο Αστικό στρατόπεδο…

Το ΚΚΕ συμμετέχει στο ξέπλυμα των εγκλημάτων της Αστικής Τάξης και όλων των μηχανισμών της, που μέσα από τον όψιμο αντιφασισμό προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα εγκλήματα που έχουν προκαλέσει.

Η πολιτική επιλογή της απαίτησης καταδίκης της Χρυσής Αυγής από το Αστικό Κράτος και τους θεσμούς του, είναι μία τεράστια ιστορική ήττα για το κομμουνιστικό Κίνημα, το οποίο κάνει ξεκάθαρο για άλλη μία φορά πως δεν έχει καμία πρόθεση να θίξει τα συμφέροντα των Καπιταλιστών.
Σήμερα, λίγες μέρες από την απόφαση του Αστικού δικαστηρίου, είναι πιο ξεκάθαρο από ποτέ πως δεν έχουμε ένα εργατικό Κομμουνιστικό κίνημα, που θα υπερασπιστεί τα συμφέροντα των Εργατών και θα χαράξει τον δρόμο προς τον Σοσιαλισμό..».

Τα συμπεράσματα δικά σας!