Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ! ΚΑΙ Η ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ, ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!

Όχι που θα απουσίαζε η Νουδούλα από την παρακρατική συγκέντρωση των συμμοριτών της όλης αριστεράς έξω από το Εφετείο, που γίνεται για να πιεστεί η δικαιοσύνη και να εκδώσει καταδικαστική απόφαση!

Όπως ανακοινώθηκε επισήμως, κλιμάκιο του κόμματος της ψοφοδεξιάς που θα αποτελείται από τον γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής, Γιώργο Στεργίου, τον εκπρόσωπο Τύπου, Τάσο Γαϊτάνη, τον γενικό διευθυντή του κόμματος, Γιάννη Μπρατάκο και τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, Παύλο Μαρινάκη, θα διαδηλώσει μαζί με σταλινικούς, αναρχικούς, αριστεριστές, συριζαίους κι όλο το κακό συναπάντημα. Τόσο ξεφτίλες!

Παραδίδουμε την ψοφοδεξιά στην κρίση των πατριωτών ψηφοφόρων της, αλλά και στη χλεύη των αριστερών συνοδοιπόρων της!

(ΥΓ): Παρεμπιπτόντως, λόγω των μέτρων για τη μη διάδοση του κοροϊδοϊού, όλες οι συγκεντρώσεις ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ, αλλά αυτή επιτρέπεται με την άδεια της αστυνομίας και την συμμετοχή της κυβέρνησης! Κι αυτοί οι ξεδιάντροποι της ψοφοδεξιάς που θα στείλουν κλιμάκιο στη συγκέντρωση που κανονικά θα έπρεπε να είχε απαγορευτεί, απηγόρευσαν τις στρατιωτικές και μαθητικές παρελάσεις για την 28η Οκτωβρίου! Κι ετοιμάζονται να απαγορεύσουν και τον εορτασμό των Χριστουγέννων!