ΠΕΤΣΑΣ: ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΟΝ ΨΕΥΤΑΡΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣΗΛΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ

Καινούργια παραμύθια… μακεδονομαχικά, πουλούσε προ ημερών ο σεσημασμένος πολιτικός απατεών Σπυράδωνις Μπουμπούκος, πως τάχα η Νουδούλα θ’ αλλάξει την Συμφωνία των Πρεσπών στα ζητήματα της ιθαγένειας και της γλώσσας, όταν θα της δοθεί η… ευκαιρία.

Αλλά όπως τόνισε ο πολιτικός απατεών, αυτό δε μπορεί να γίνει άμεσα, τάχα γιατί «θα πρέπει να μη χρεωθεί η Ελλάδα το κόστος της καταπάτησης της».

Αυτό φαίνεται πως θα είναι το καινούργιο «αφήγημα» (παραμύθι!), όχι μόνο του μασκαρά του Μπουμπούκου, αλλά όλων των ρεζιλεμένων «Μακεδονομάχων» της Νουδούλας!

Ωστόσο, υπήρξε μεγάλο άδειασμα από τον εκπρόσωπο της χούντας, Πέτσα, ο οποίος εξέφρασε την προσήλωση των Κούληδων στην υλοποίηση της συμφωνίας των Πρεσπών. Προφανώς, γιατί απέχουμε πολύ από τις εκλογές, οπότε δεν υπάρχει ανάγκη για παραμύθιασμα των ψηφοφόρων.

 Έτσι, απαντώντας σε σχετική ερώτηση κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, ο εκπρόσωπος της χούντας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η επίσημη θέση της κυβέρνησης είναι πως αφού έχει κυρωθεί η συμφωνία δεν μπορεί να αλλάξει και παράγει αποτελέσματα. Εμείς κοιτάζουμε να έχουμε τη συνεπή εφαρμογή της συμφωνίας».  

Ρεζίλια Μπουμπούκοι «Μακεδονομάχοι», αυτή τη φορά το «αφήγημα» θα φέρει… γιαούρτι! Στην καλύτερη περίπτωση, γιατί στη χειρότερη, θα φάτε πολλές κλωτσιές από τον κοσμάκη που κοροϊδεύετε!