ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟΙ ΟΙ ΦΟΥΣΤΗΔΕΣ ΤΗΣ ΨΟΦΟΔΕΞΙΑΣ! ΙΔΟΥ ΠΟΙΟΙ ΥΠΕΡΨΗΦΙΖΑΝ ΤΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!

Το πρωί στη βουλή ήταν όλα καλά, κι όλοι μαζί, ψοφοδεξιοί κι αριστεροί, απαιτούσαν αντάμα την καταδίκη της Χρυσής Αυγής, παρεμβαίνοντας ωμά στη δικαιοσύνη. Μάλιστα, ο ψοφοδεξιός υφυπουργός Οικονομικών Ζαββός (που ο αδερφός του διευθύνει την ΜΚΟ του Σόρος “Solidarity Now”), έπλεκε το εγκώμιο του συριζαίου Τσακαλώτου, λέγοντας πως «η αναφορά του κ. Τσακαλώτου αγγίζει σημαντικές ευαίσθητες χορδές για όσους ζήσαμε στο πετσί μας και τον φασισμό και γνωρίζουμε τι σημαίνει».

Λίγο αργότερα, προέκυψαν… διαφωνίες. Όχι βεβαίως για την καταδίκη της Χρυσής Αυγής, αλλά για το ποιος ήταν ο… πρωτοπόρος των διώξεων και ο πιο συνεπής διώκτης της Χρυσής Αυγής.

Έτσι, ο άνθρωπος που χάρισε 20 εκατομμύρια ευρώ από το υστέρημα του ελληνικού λαού στα ΜΜΕ, για να μεταδίδουν τα μηνύματα για τον κορωνοϊό, τα οποία υπάγονται στην κατηγορία «κοινωνικά μηνύματα» και τα ΜΜΕ υποχρεούνται να μεταδίδουν ΔΩΡΕΑΝ, κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την υπόθεση της Χρυσής Αυγής και σηκώνει πλακάτ εντός της Βουλής».

Και μεταξύ των άλλων που είπε αυτό το ανθρωπάκι, ήταν και το εξής:

«Ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ που ως Κυβέρνηση, αξιοποιούσε και προσμετρούσε τις ψήφους των βουλευτών της Χρυσής Αυγής στα σχέδια που προωθούσε».

Είναι ξεδιάντροποι! Δείτε με τα μάτια σας στον σχετικό πίνακα, ποιοι ήταν αυτοί που ψήφιζαν στη βουλή τα περισσότερα νομοσχέδια του ΣΥΡΙΖΑ και ποιοι τα καταψήφιζαν!