ΤΟ «ΟΛΕΘΡΙΟ» ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ Η… ΓΚΙΛΟΤΙΝΑ!

 «Η εμπειρία της χώρας μας από το ολέθριο πέρασμα του ναζιστικού μορφώματος της Χρυσής Αυγής υπήρξε τραυματική, οδυνηρή και, δυστυχώς, πολύ αιματηρή. Nιώθω ικανοποίηση που τα επιχειρήματα της Δημοκρατίας την εξόρισαν από την Βουλή και το Κράτος Δικαίου από την καθημερινότητά μας», έγραψε στο Twitter o Κούλης Μητσοτάκης, παρεμβαίνοντας ωμά στη δικαιοσύνη ενόψει της απόφασης της Μεγάλης Δίκης!
Συμφωνούμε και επαυξάνουμε!

Διότι, ως γνωστόν, η Χρυσή Αυγή έφαγε τα ευρωπαϊκά κονδύλια, πήρε μίζες από εξοπλιστικά, δημόσια έργα, φάρμακα κ.τ.λ., λεηλάτησε τα ασφαλιστικά ταμεία, πετσόκοψε τους μισθούς και τις συντάξεις, φόρτωσε στον ελληνικό λαό 3 Μνημόνια, έφτασε την ανεργία στο 20%, υποχρέωσε 500.000 νέους Έλληνες σε μετανάστευση, κόβει το ρεύμα στα σπίτια των φτωχών, ξεσπιτώνει τον κοσμάκη με πλειστηριασμούς, ξεπούλησε και ξεπουλά την δημόσια περιουσία και τις υπηρεσίες κοινωνικής ωφέλειας, έφτασε τα νοσοκομεία να μην έχουν ούτε γάζες, γέμισε την Ελλάδα λαθρομετανάστες και τώρα ετοιμάζεται να δώσει στον Ερντογάν τον μισό εθνικό πλούτο στο Αιγαίο!

Επιπλέον, η Χρυσή Αυγή (κι όχι η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, όπως διαδίδουν κάποιοι… κακόβουλοι) χρωστάει πάνω από 500 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία είναι «δανεικά κι αγύριστα» και δεν πρόκειται να επιστραφούν ποτέ!

Ενώνουμε, λοιπόν, τη φωνή μας με τους δημοκράταρους –που έχουν μπροστάρη τον Κούλη τον γουρλομάτη- για να οδηγηθεί στη… γκιλοτίνα η Χρυσή Αυγή, που είναι υπεύθυνη δια πάσαν νόσον…