ΚΥΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΑΜΑΡΑ: ΠΟΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΦΥΣΣΑ; ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ Η ΑΦΟΡΜΗ, ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΗΜΕΝΗ!

Για τον εθνικό εξευτελισμό του Oruc Reis, τον επικείμενο ελληνο-τουρκικό «διάλογο» ξεπουλήματος και το «ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δώσει μάχες για μας» του Ζάεφ, δε βρήκε λέξη να πει ή να γράψει ο… «υπερ-πατριώτης», «μακεδονομάχος» κ.τ.λ., της… αντρικής σχολής, Αντωνάκης Σαμαράς!

Βρήκε όμως πολλές λέξεις για να γράψει άρθρο στην αγαπημένη των αριστερών φυλλάδα των Ιών, ενόψει της απόφασης στην Μεγάλη Δίκη της Χρυσής Αυγής.

Προχωρώντας και σε μια αποκάλυψη, που σε οποιαδήποτε που λειτουργούν –έστω και στοιχειωδώς- οι θεσμοί θα έκανε πάταγο! Καυχήθηκε, πως αυτός υποκίνησε την «αμήχανη» -όπως την χαρακτηρίζει- δικαιοσύνη να ξεκινήσει διώξεις κατά του μόνου κόμματος που «υπονόμευε την ίδια την συνοχή της ελληνικής κοινωνίας και τα θεμέλια του δημοκρατικού πολιτεύματος», αποκαλύπτοντας συνάμα πως η δολοφονία Φύσσα ήταν μόνο η αφορμή, καθώς οι παρακρατικοί μηχανισμοί της χούντας του είχαν κάνει μυστικά «προεργασία» των διώξεων. Κοινώς, μας την είχαν στημένη και περίμεναν μια οποιαδήποτε αφορμή! Ιδού η ομολογία του αρχισκευωρού:

«​Επί ένα χρόνο και πλέον, ως Πρωθυπουργός, έστελνα με κάθε τρόπο το μήνυμα ότι η Δικαιοσύνη έπρεπε να ξεπεράσει την αμηχανία της και να κάνει τη δουλειά της. Χωρίς δισταγμούς…

​Δεν τους είπα εγώ τι να κάνουν. Ούτε πώς να το κάνουν. Ούτε μπορούσα άλλωστε…

​Απλώς τους ενημέρωσα πως η ποινική αντιμετώπιση εγκληματικών πράξεων δεν πρέπει να διστάζει όταν απειλούνται εμπλοκές “πολιτικών προσώπων”. Και πως όταν έκαναν εκείνοι τη δουλειά τους, η Κυβέρνηση θα τους στήριζε…

Έτσι προχώρησε σιωπηλά και χωρίς “τυμπανοκρουσίες” όλη η απαραίτητη “προεργασία”, ώστε τη στιγμή που έγινε το “τραγικό λάθος”, δηλαδή η δολοφονία Φύσσα, να κινηθεί αστραπιαία η Δικαιοσύνη και να παραπεμφθεί η ΧΑ ως “εγκληματική οργάνωση”».